Čemu kartoni? zaključana tema

poruka: 29
|
čitano: 3.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Čemu kartoni?
Evo, došo maloprije na komp i vidim (1) Poruka u inboxu na forumu...
Vidim da je dodijeljen žuti karton zbog toga što smo čovjek i ja pričali o OS X-u... Ko se tu igra Big Brothera?
Maky
16 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

EDIT:

Evo i meni su se oko kuće počeli okupljati ljudi u crnome, u strahu za goli život editiram post.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:14 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Re: Čemu kartoni?
thuglife kaže...

Drago ti ima takve ispade, neobjašnjivo je, svi šute, oni koji se počnu žaliti ili apelirati na dizanje ustanka nestanu na par tjedan, a kad se vrate nebudu osobe kakve su bili prije, samo ljušture...

Psihički problemi... Da se to riješiti kombinacijom struje i vode..

Znam da ću biti protjeran ili ču dobiti crveni karton, no briga me... Ako ćemo se igrati ko djeca neka tako bude..

Maky
14 godina
protjeran

moram ovo komentirat hehe .ja sam vec skuzio da mene mrzi f1 ivo ..tebe ocito ovaj drugi .meni su svi zakon samo mi f1 ivo nije drag srcu al ok :){#}

13 godina
Čemu kartoni?

a) Žališ se na nepravilan način. Za pritužbe imaš u pravilniku način na koji se trebaš žaliti.

b) Kršiš osnovno pravilo foruma; Nema iznošenja privatnih poruka, one su privatne i ako druga strana ne dozvoli, nema ih javno prikazivati.

c) Vrjeđaš moderatore (u ovom slučaju Dragu)

d) Karton ti je sklonjen.

Zbroji rezultat? Jesi li ti ipak kriv?

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
protjeran

a čuj ja sam dobio ban na 1 tjedan zbog prepirke na forumu vezane za jednu igru. nekoliko dana kasnije mi se jedan klinac pohvalio kako mu je moderator ovdje rođak i tražio je da me ban-a pošto nije imao volje čitati moje postove jer se on nije slagao s njima. imao sam prilike tada iskusiti kako neki od moderatora ovdje rade svoj posao, savjest im je zaista čista. a sinoć mi je jedan post koji sam pisao 20 minuta bio jednostavno obrisan. danas dođem pogledati što ima novoga u toj temi a moj post je u zemlju propao. obrisan kao da ga nisam ni pisao. povukla se malo tema o piratskim igricama i jednostavno sam rekao kako neki od nas ne mogu kupovati originale na tjednoj bazi jer onda ni za kruh ne bi imali. par rečenica o tome a ostatak o igri dead island i stvarima u njoj. zanimljivo je kako neki mogu pisati što ih volja bez ikakvih "penala" dok ostatak ekipe dobiva obrisane postove i žute kartone

Proud member of Lore Breakers
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

a) Žališ se na nepravilan način. Za pritužbe imaš u pravilniku način na koji se trebaš žaliti.

b) Kršiš osnovno pravilo foruma; Nema iznošenja privatnih poruka, one su privatne i ako druga strana ne dozvoli, nema ih javno prikazivati.

c) Vrjeđaš moderatore (u ovom slučaju Dragu)

d) Karton ti je sklonjen.

Zbroji rezultat? Jesi li ti ipak kriv?

Karton nije uklonjen, drago ima malo previse slobodnog vremena pa se voli igrati...

Maky
15 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...
thuglife kaže...

Drago ti ima takve ispade, neobjašnjivo je, svi šute, oni koji se počnu žaliti ili apelirati na dizanje ustanka nestanu na par tjedan, a kad se vrate nebudu osobe kakve su bili prije, samo ljušture...

Psihički problemi... Da se to riješiti kombinacijom struje i vode..

Znam da ću biti protjeran ili ču dobiti crveni karton, no briga me... Ako ćemo se igrati ko djeca neka tako bude..

Samo prije nego nestaneškao žrtva režima{#} (sve veze sa stvarnim osobama ili događajima su slučajne)  ostavi poruku:

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:25 (roko121roko).
13 godina
skullscar kaže...

a čuj ja sam dobio ban na 1 tjedan zbog prepirke na forumu vezane za jednu igru. nekoliko dana kasnije mi se jedan klinac pohvalio kako mu je moderator ovdje rođak i tražio je da me ban-a pošto nije imao volje čitati moje postove jer se on nije slagao s njima. imao sam prilike tada iskusiti kako neki od moderatora ovdje rade svoj posao, savjest im je zaista čista. a sinoć mi je jedan post koji sam pisao 20 minuta bio jednostavno obrisan. danas dođem pogledati što ima novoga u toj temi a moj post je u zemlju propao. obrisan kao da ga nisam ni pisao. povukla se malo tema o piratskim igricama i jednostavno sam rekao kako neki od nas ne mogu kupovati originale na tjednoj bazi jer onda ni za kruh ne bi imali. par rečenica o tome a ostatak o igri dead island i stvarima u njoj. zanimljivo je kako neki mogu pisati što ih volja bez ikakvih "penala" dok ostatak ekipe dobiva obrisane postove i žute kartone

Sjećam se tvoga posta, da sam moderator i ja bih ti ga obrisao. To je bilo vrjeđanje svih koji su kupili igru, promoviranje gluposti... Što bi takvim postovima trebalo? Post dana?

CroMaky96 kaže...

Karton nije uklonjen, drago ima malo previse slobodnog vremena pa se voli igrati...

Ja ti ga ne vidim u profilu, sve je čisto.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
16 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

@Maky, je, uklonjen je.

@Roko, ne brini, ako idem ja, vućem ih za sobom, po kući sam razbacao tridesetak bombi, mina i dresiranih krodkodila s motornim pilama... A postavljene su i kamere...

Svijet će znati istinu, davanje vlastitog života je mala cijena za takvo postignuće.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:23 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

Režima? Kakvog režima?
Dajte mi recite di nabavljate tu travu, i ja bi malo.

Možeš, ali i ne morašbiti na forumu. Ako ti se ne sviđa, otiđi na neki drugi forum, otvori svoj, pozovi ekipu na IRC, FB ili neko drugo sredstvo pričanja.

Nemojte sad tu pričati o tome kako je loše itd.. Moderatori i admini su strogi i to je ok. Budite sretni da uopće postoji ovaj forum i da ste vi na njemu, pričate o hardveru, softveru i tko zna sve čemu.

Hvala,lzgr.

Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

@Maky, je, uklonjen je.

@Roko, ne brini, ako idem ja, vućem ih za sobom, po kući sam razbacao tridesetak bombi, mina i dresiranih krodkodila s motornim pilama... A postavljene su i kamere...

Svijet će znati istinu, davanje vlastitog života je mala cijena za takvo postignuće.

Mislio sam da nećeš izdržazi... but I think you might prevail after all!

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
16 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

Znači, praktički, ako želiš sudjelovati na forumu trpi sve što bace po tebi jer si ovdje svoje voljno.

Po tome bi te na poslu netko mogao zlostavljati pod opravdanjem da nisi obvezan biti ovdje, već je tvoj izbor.

Neka pravila postoje, i vrijede, kad pojedinac umisli da je poviše istih, dolazi do *****.

@ roko

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:28 (thuglife).
14 godina
protjeran
Čemu kartoni?

al ovaj forum je ko facebook nekada. thumbs up or down, točno znaš tko će ti dati 10 komada down

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Režima? Kakvog režima?

Možeš, ali i ne morašbiti na forumu. Ako ti se ne sviđa, otiđi na neki drugi forum, otvori svoj, pozovi ekipu na IRC, FB ili neko drugo sredstvo pričanja.

Nemojte sad tu pričati o tome kako je loše itd.. Moderatori i admini su strogi i to je ok. Budite sretni da uopće postoji ovaj forum i da ste vi na njemu, pričate o hardveru, softveru i tko zna sve čemu.

Hvala,lzgr.

Zanimljivo... čini mi se da nisi shvatio ŠALU.

15 godina
neaktivan
Čemu kartoni?
Meni i dalje prikazuje da imam karton sa strane.. no nema veze...
Maky
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Znači, praktički, ako želiš sudjelovati na forumu trpi sve što bace po tebi jer si ovdje svoje voljno.

Po tome bi te na poslu netko mogao zlostavljati pod opravdanjem da nisi obvezan biti ovdje, već je tvoj izbor.

Neka pravila postoje, i vrijede, kad pojedinac umisli da je poviše istih, dolazi do *****.

Dijelom je tako, možeš se zaposlit negdje drugdje (ok, u današnjoj hrvatskoj i ostalim zemljama i ne baš).

Ali od foruma nemaš nikakve materijalne koristi, na poslu dobijaš pare za taj posao. Što na forumu dobijaš kad si na njemu? Ništa.

Ako ti se ne sviđa kako je sad, odi na neki drugi forum, to bar možeš, besplatno je i bezbolno.

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
lzgr kaže...

Režima? Kakvog režima?

Hvala,lzgr.

Zanimljivo... čini mi se da nisi shvatio ŠALU.

Šalu? Možda sam ja glup, ali ja tu ne vidim šalu.

O ovome se već raspravljalo, kartoniralo itd. Ova je tema svako malo aktualna. Neznam da se toliko puta netko može šaliti.

BTW, ja sam pokupio ban (crni karton) zbog ovakvih stvari ("pobune" jel). Ne želim opet.

16 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

Meni se sviša kako je sad, to je ono stanje koje je stvoreno pridržavanjem pravila, tako predstavljaju forum i zato te upućuju na pravila pri registraciji.

Kad ih se ne drže sve se mijenja, jedan "viši" **** po pojedincima a ovi mu nesmiju ništa, što ti stvarno misliš da bi iti jedan forum na svijetu imao preko 100 ljudi da je to tako, ljudi jesu glupi, ali nisu tolike budale.

Opet kažem, pravila su tu s razlogom, i za stoku sitnog zuba, i za gospodare, kad se već tako izražavamo.

@Edit: A zato si ti tako obramben, ako si bio sam kriv za crni to je drugo, da si ga dobio zbog ega određenog moderatora ili nečeg sličnog ( kao što neki jesu, znam, no istina, većini je uklonjen ) pjevao bi drugu pjesmu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:37 (thuglife).
14 godina
protjeran

to je sve kao na nekom poslu, šuti i duraj dok te gazda gazi. reci nešto i pedala, on uvijek ima nekoga ko bi radio i za pola tvoje plaće. tj. uvijek ima ljudi koji će biti na ovom forumu makar ti svaki dan koristio ban hammer 10 puta

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
roko121roko kaže...
lzgr kaže...
(...)

O ovome se već raspravljalo, kartoniralo itd. Ova je tema svako malo aktualna. Neznam da se toliko puta netko može šaliti.

BTW, ja sam pokupio ban (crni karton) zbog ovakvih stvari ("pobune" jel). Ne želim opet.

Kad sam rekao režim šalio sam se. Ja ovdje ne vidim ni jedan svoj post koji se izravno buni protiv nekoga ili govori da nisam zadovoljan forumom i mod-ovima.

Ni ja ne želim biti banan {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:38 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
lzgr kaže...
roko121roko kaže...
lzgr kaže...
(...)

Kad sam rekao režimšalio sam se. Ja ovdje ne vidim ni jedan svoj post koji se izravno buni protiv nekoga ili govori da nisam zadovoljan forumom i mod-ovima.

Ni ja ne želim biti banan {#}

OK, ispričavam se ako je bila šala {#}, ja sam pokupi karton zbog ovog posta:

"Imam dokaze {#}"

Jedan user je napravio 3 teme o Dragi i ja sam ih sve SS-ao prije nego su obrisane.

15 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

Kartoni ponekad imaju svrhu, ali ponekad se djele iz objesti, ne bi bilo prvi puta, mada u velikoj većini slućajeva ( 99% ) se dodjeljuju iz opravdanih razloga, nitko nije nepogrešiv i svi smo ljudi zato stisni zube i to je to.

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:41 (woodgamesfx).
15 godina
neaktivan
De bogte pretrpi karton, ne pricaj gluposti tih par dana i problem rijesen. Koliko sam ovdje, godinu ipo, mozda 5 zutih sam dobio i to zasluzeno.
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
De bogte pretrpi karton, ne pricaj gluposti tih par dana i problem rijesen. Koliko sam ovdje, godinu ipo, mozda 5 zutih sam dobio i to zasluzeno.

Drugo ga je dobit svojom krivicom drugo zato što si nekome stao na žulj braneći svoj stav i ne vrijeđavši nikoga, ako se stvarno nikad nisi susreo s nepravdom ( nadam se da nisi ), teško da to možeš razumijeti.

17 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

CroMaky96 - suspendiran

jesam vam reko? {#}

15 godina
neaktivan
Čemu kartoni?

a cime se vi zamarate...previse slobodnog vremena ili nedostatak sexa {#} ?

Poštujte pravila, pa vas neće nitko kartonisati...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
15 godina
moderator
igorsb2 kaže...

moram ovo komentirat hehe .ja sam vec skuzio da mene mrzi f1 ivo ..tebe ocito ovaj drugi .meni su svi zakon samo mi f1 ivo nije drag srcu al ok :){#}

ti bolje nemoj komentirat, imao si 4-5 multića i budi sretan što su ti ostavili i ovaj acc

pokrij se ušima i tiho budi

{#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
protjeran
Čemu kartoni?
LoL, zašto se brinete oko gluposti? Nije jedan karton na forumu najvažnija stvar na svijetu... Ovdje barem moderatori vise-manje pravilno rade svoj posao, uspoređujuči to s drugim forumima na kojima sam registriran... Svaki karton kojeg sam ovdje dobio je zaslužen, tko me tjerao da se idem opravdavat pred izgorjelim , kad me nazivao pogrdnim nazivima?
JBG. al nekad i sebi treba znati reči, "da,zahebo sam" :)...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice