Bridge i canastra

poruka: 7
|
čitano: 2.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bridge i canastra

Ja se trudim naučiti što više igra s kartama, i htio bih naučiti te dvije igre, ali nema nikoga u mojoj blizini ko ih zna, biste mi mogli objasniti pravila

16 godina
RE: Bridge i canastra

E ovako canastu neznam igrat i tu ti ne mogu pomoć. Što se tiče bridge-a to je apsolutno, u nedostatku prave riječi, najkompliciranija igra sa kartama. Dovoljno je reći da je bridge nastavni predmet (mislim izborni) u osnovnim školama u Europi (koliko znam ne i u Hrvatskoj).

Ono što bi ti ja mogao objasniti o bridge-u nigdje te neće odvesti, jer kao što i sam znaš za sve kartaške igre se osnovna pravila nauče za 5-10 min. a onda treba još 5-10 godina prakse i nakon tog opet ne možeš reći da si profesionalac zato što postoji puno raznih kombinacija u svim igrama a pogotovo u bridge-u.

Da ne dužim previše, moje preporuka je da skineš ovaj programčić ACBL i upoznaš se sa osnovnim stvarima (tako sam i ja naučio igrati) a nakon tog Bridge Base, to je online soba gdje uvijek ima dosta početnika i najbolji način da se započme sa praksom.

Nadam se da će pomoći, meni je pomoglo bar da shvatim što je bridge. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 23:40 (Champollion).
17 godina
neaktivan
Bridge i canastra

Čuj, za Bridge kažu da je   igra koja najmanje ovisi o sreći.

Znam da je meni stari prije par godina pokušaop objasniti kako se igra, al je jednostavno igra prekomplicirana da se na brzinu nauči..

Znam samo da ima sto nekih zvanja itd...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
Bridge i canastra

nije to ništa, to su mi govorili i za preferans, pa sam ga naučio s lakoćom, a što se tiče prakse, ja i moji frendovi samo čekamo neve igre tako da bi s njima dobio prakse za čas. ok pokušat ću s onom sobom i tim

16 godina
RE: Bridge i canastra

Onaj tko ti je govorio za preferans vjerojatno nije nikad igrao bridge. Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 22:53 (Champollion).
16 godina
neaktivan
Bridge i canastra

vjerojatno

16 godina
neaktivan
Bridge i canastra

jedino što me smeta na tom programu što objašnjava neke strategije, a još mi nije ni objasnio sva pravila, bilo bi bolje da prvo pouči sva pravila a onda krene sa strategijama

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice