Black Friday 2021 zaključana tema

poruka: 452
|
čitano: 159.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Black Friday 2021
EXIMO kaže...

Nije neki popust ali je popust, u vrijeme kada su grafe bolesno skupe negog možda zanima XBOX Series S.

Xbox Series S 512GB + Cyberpunk 2077 + FIFA 22  2.225,00 kn

Xbox Series S 512GB + FIFA 22  2.160,00

Po meni bolji je ovaj prvi bundle, Cyberpunk kakav bio da bio vrijedi 60 kn nadoplate.

Jesu oni nesto mijenjali ili nesto krivo vidim?

Ne spominje se Fifa u nijednom od ova dva bundlea...

16 godina
Black Friday 2021

https://www.mall.hr/naglavne-slusalice-kabel/sennheiser-slusalice-hd-206

Dobre entry lvl slusalice.

Trazim zvucnike da je prava akcija sve dolazi u obzir,  2.0, 2.1, 5.1  svejedno. Edifier neki mozda.

Kaj nisu bolje akcije vani nego kod nas? Oce ko uzimat preko mailboxde u grupi?

Hrvatska
3 godine
protjeran
assassin.st kaže...
EXIMO kaže...

Nije neki popust ali je popust, u vrijeme kada su grafe bolesno skupe negog možda zanima XBOX Series S.

Xbox Series S 512GB + Cyberpunk 2077 + FIFA 22  2.225,00 kn

Xbox Series S 512GB + FIFA 22  2.160,00

Po meni bolji je ovaj prvi bundle, Cyberpunk kakav bio da bio vrijedi 60 kn nadoplate.

Jesu oni nesto mijenjali ili nesto krivo vidim?

Ne spominje se Fifa u nijednom od ova dva bundlea...

Čini se da su promijenili, kada sam ja naručio pisala je FIFA 22...

Javim kad mi stigne, ako ne dobijem FIFU svakako im pošaljem prigovor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 7:56 (EXIMO).
16 godina
Korny1603987 kaže...

Ne znam što je to dobro u toj markus stolici. Meni je sve jasno čim vidim koliko ručica ima stolica ispod sebe. Ako nema 3 znam da je nebih niti dirao. Zato je kodno ime traženja stolice "asyn" da se može odvojeno (asinkrono) gibati baza od stražnjeg dijela.

Sjedio sam na stolicama i x puta skupljima od Markusa, sa ''bezbroj'' funkcija, ali uvijek neki k... ''crkne'' na njima.  Evo već par godina na Markusu, nikakvih problema s njom. Meni je osobono udobnija od puno razvikanijih i skupljih.

Stolica mi je jako bitna jer ipak sam na njoj 8+h dnevno , nije mi bitna cijena, ali nisam idiot da plaćam( bio nekad ) skupe stolice koje vrijede k....

Ima sam čak na testu neke razvikane ekstra skupe stolice, bože sačuvaj ko plati te pare za njih......

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 8:08 (kostolomac).
11 godina
16 godina
Korny1603987 kaže...

Ne znam što je to dobro u toj markus stolici. Meni je sve jasno čim vidim koliko ručica ima stolica ispod sebe. Ako nema 3 znam da je nebih niti dirao. Zato je kodno ime traženja stolice "asyn" da se može odvojeno (asinkrono) gibati baza od stražnjeg dijela.

Ono što je zbilja dobro je robusna konstrukcija, neslaomljiva stolica. Sa svojih 117 kg izvalim se u nju sa nogama na stolu i tako zadnjih par godina...nije pokazala ni milimetar popuštanja. Prije bi svake godine zamjenio stolicu 

Deset godina garancije. Meni je solidno udobna.

Znači čvrsto i neslaomljivo po mom iskustvu, traje. Kvaliteta, garancija, uloženo/dobiveno.

11 godina
Ja sam si za svoje HyperX Cloud kupio na aliexpresu dva para novih jastučića za 10€, savršeno pristaju. bolje to nego davat lovu za nove, naravno ako ti ove još uvijek dobro rade.
17 godina
kicozu kaže...
Za koju trgovinu je to?

Myprotein: LINK

Trenutno je BF popust 48%, mislim da još par sati vrijedi, pa za sve vježbače, sad je prilika. Dostava još uvijek free iznad 399 kn.

Men aren't fat, only fat women are fat.
3 godine
protjeran
peraja kaže...
kicozu kaže...
Za koju trgovinu je to?

Myprotein: LINK

Trenutno je BF popust 48%, mislim da još par sati vrijedi, pa za sve vježbače, sad je prilika. Dostava još uvijek free iznad 399 kn.

Danas od 10h - 14h uz kod GABUD50 popust od 52% na MyProtein. Dostava isto free iznad 399 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 9:22 (EXIMO).
17 godina
Ali čitao da je Markus za visoke, a ja sam oko 170 cm.
Omiljeni gaming žanrovi: simulacije vozila i RPG
14 godina
Black Friday 2021

Bio sam u Ikei prije 2 tjedna i baš sam išao isprobati taj Marcus, uopće me se nije dojmila stolica. Možda je previše "razlokana" jer je izložbena? 

Ne kažem da je loša, meni jednostavno ne odgovara, imam 185cm i 85 kg...

Pored nje je bila nova, gamerska, crveni detalji, 10x mi je bila bolja od Marcusa, cijena oko 1200 kn. Jednostavno mi je bila udobnija i ima jako dobar potporanj za leđa.

Evo link: https://www.ikea.com/hr/hr/p/matchspel-gaming-stolica-bomstad-crna-80507608/

17 godina
Machspel ima velike kritike na dubinu stolice te na klizanje prema dolje jer butine nemaju dobar oslonac.
12 godina
Black Friday 2021

Futura IT - BF "najava"
https://www.futura-it.hr/rasprodaja/

ako je to sve - onda mi je malo razočaravajuće jer se ne mogu oteti dojmu kako je prošle godine bila puno bolja ponuda... i sam sam ubo kod njih zadnji put novi procesor, matičnu i nvme na ok popustima...

17 godina
Black Friday 2021

Amazon počeo s ponudama. Za sad sam uočio razer kiyo kamericu. 

Čisto solidna kamerica, nekih 50€ jeftnije nego kod nas.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Black Friday 2021

Na amazon.de odlicna ponuda:

Samsung MZ-V7S1T0BW SSD 970 EVO Plus 1 TB M.2 Internal NVMe SSD (up to 3.500 MB/s) 
€89.90 

Samsung 980 Pro PCIe 4.0, NVMe M.2 (2280) internal Solid State Drive (SSD)

€139.00

Inace cijene ova dva artikla nisu bila nikad jeftinija, kretanje cijena na amazonu za svaki artikl mozete provjeriti na camelcamelcamel

12 godina
Black Friday 2021

Evo najave i od instar informatike za black friday.

EDIT: Iskreno, ne vidim nešto dobro.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 15:32 (acmilan2).
13 godina
Black Friday 2021

Poco F3 6+128GB je bio 269€, 299€ za 8+256GB, samo su se razgrabili jako brzo. Ja sam uzeo plavi jer je jedino taj ostao.

5 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 15:35 (zelenapaprika).
13 godina
Black Friday 2021

Crni Poco F3 ima jedino za 299€ (jaci 8+256GB model)..

BTW vidim da google bagatela prodaje Stadia premiere paket (kontroller + chromecast ultra) za 22€.. 

https://store.google.com/de/product/stadia_premiere_edition

16 godina

Da samo jel se moze s tog google storea kupovat u HR il treba mailbox  u DE? 

https://www.instar-informatika.hr/montor-aoc-315-c32g2ze-va-gaming-amd-freesync-premium-240hz-1ms-2xhdmi-dp-zakrivljeni-1500r-full-hd-/aoc-c32g3ze/product/

32"  FHD 240Hz ispod 2000kn to mi se cini ok

Hrvatska
17 godina
Black Friday 2021

amazon.de - znači tu moram još nadodati cijenu dostave te na to staviti +6% PDV (razlika njemačkog do hrvatskog pdva) ?

16 godina
Korny1603987 kaže...

amazon.de - znači tu moram još nadodati cijenu dostave te na to staviti +6% PDV (razlika njemačkog do hrvatskog pdva) ?

Edit isprike nisam to primjetio. Ako narucujes van EU iz Kine na primjer Aliexpress, onda se po novom odma kod kupnje obracunava pdv.

Hrvatska
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2021 11:20 (Bubabug).
9 godina
neaktivan
Da. Kad stavis proizvod u kosaricu i odes u checkout tamo ce ti automatski izbaciti cijenu sa dostavom i obracunatim PDV-om (+6%)
13 godina
Black Friday 2021

Vise se isplati poslat na mailboxde, pogotovo za skuplje stvari jer kad platite visi PDV plus dodatnu postarinu, uglavnom ne bude vise toliko jeftino..

16 godina
neaktivan
Black Friday 2021

Dostava na mailbox.de, ionako ne dostavljaju u hr. Ja kupio dvije stvari na amazon.de u zadnjih mjesec dana i nema nikakvog dodatnog poreza.

12 godina
Bubabug kaže...

https://www.instar-informatika.hr/montor-aoc-315-c32g2ze-va-gaming-amd-freesync-premium-240hz-1ms-2xhdmi-dp-zakrivljeni-1500r-full-hd-/aoc-c32g3ze/product/

Mislim da nisam vidio goru kombinaciju od 240hz, 1080p I 32", ubitacna kombinaciju

16 godina
hahhaajaads kaže...
Bubabug kaže...

Mislim da nisam vidio goru kombinaciju od 240hz, 1080p I 32", ubitacna kombinaciju

Ima i 27" sasvim ok FHD, ovisi za sto se koristi, ali znam da sam ja 24" 144Hz Acer platio vise od toga ne tako davno.

Hrvatska
13 godina
Black Friday 2021
Bubabug kaže...

Ja sam uzeo na mailbox

12 godina
Bubabug kaže...
hahhaajaads kaže...
Bubabug kaže...

Ima i 27" sasvim ok FHD, ovisi za sto se koristi, ali znam da sam ja 24" 144Hz Acer platio vise od toga ne tako davno.

I 27" je preveliko za 1080p, ideala je tih nekih 24". Inace ne znam gdje si kupovao taj monitor ali previse si ga platio jer vec dugi niz godina ima 1080p 24" za ispod 1500kn.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice