Uplatio sam key za bbc2 i nakon 3 dana mi jos nije stigao, a oni poriču da si dobili uplati sto da radim???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo ti posalju 2 emaila i ti otvoris email koji se zove order confirmation
u doljnjem kutu ces vidit njihove podatke na koje trebas platit pare
odes u banku uplatis na ono sto su napisali i odes kuci i onda u roku 24 sata ti dodje key i igraj
prvo ti posalju 2 emaila i ti otvoris email koji se zove order confirmation
u doljnjem kutu ces vidit njihove podatke na koje trebas platit pare
odes u banku uplatis na ono sto su napisali i odes kuci i onda u roku 24 sata ti dodje key i igraj
Tocno sam i to napravio a kazu da nisu zaprimili uplatu, ser* nesto jer sam sve uredno uplatio
Mozda im nije sjelo,imas li potvrdu o uplati kao dokaz?
Ja sam jucer uplatio i jos cekam key.Crysis 2 je u pitanju,tj,pretpostavljam da cu ga dobit kad izade igra...
Mozda im nije sjelo,imas li potvrdu o uplati kao dokaz?
Ja sam jucer uplatio i jos cekam key.Crysis 2 je u pitanju,tj,pretpostavljam da cu ga dobit kad izade igra...
Imam sve, vec cekam 3 danam u cemu je problem zasto ne isporučuju cd ključeve
uslikaj ss od uplatnice i objasni im detaljno na ovaj email : info@base-host.com.hr
Pozdrav,
uplata je tek danas postala vidljiva i datum uplate je naveden kao da je danas uplaceno.
Ukoliko mislite da lazem, odgovorio sam Vam na mail da Vam slobodno mogu poslat screenshot kao dokaz :)
CD Key ce Vam biti poslan danas tokom dana dok dobijem zalihe od dobavljaca, malo sporije ide jer je vikend ali danas ce Vam sigurno biti CD Key isporucen.
eto vidis?
posten covjek..
sada ispunjavam kupnju doso sam do postanski broj ja sam tamo ga napiso ali mi kaze da je maksimalna duljina 12 slova
Jel se može uplatit i od kuće ili se mora ić u banku?
Jel se može uplatit i od kuće ili se mora ić u banku?
MOŽE internet bankarstvo ;)