Pozdrav svima!
Molio bih vas za pomoć jer ne znam što se događa...
Znači prije dva tjedna bukirao sam jedan stan preko Airbnb i kontaktirao sam i osobu koja iznajmljuje stan. Sve je štimalo. Morao sam platiti Depozit na Airbnb bankovni račun da bih dobio ključeve da vidim stan i ukoliko ne želim uzeti stan garantirali su mi povrat novca. Znači osoba koja iznajmljuje stan (host) dobiva novac samo nakon sto ja potvrdim da uzimam stan.
Nakon što sam uplatio novac dobio sam mail da treba 2-5 dana da novac sjedne na njihov račun i nakon što sobe potvrdu da je novac sjeo kontaktirat će me s daljnjim uputama.
Nakon 5 dana dobio sam potvrdu da je novac sjeo i pitali su me mogu li doći vidjeti stan dva dana kasnije jer tada je njihov agent slobodan da nam otvori vrata. Potvrdio sam sastanak, no na dan na koji smo se trebali sresti Airbnb mi piše mail da ključevi još nisu stigli (pošto je host njemac i ključevi dolaze iz Njemačke). Tada su mi ponudili dvije opcije... Ili mi mogu uplatit novac natrag na moj račun ili će me obavijestiti kada ključevi stignu u roku od jednog do dva dana. Pošto sam želio taj stan, izabrao sam drugu opciju.
I od tada nisam više dobio mail niti od Airbnb-a niti od "hosta"! Od zadnje poruke je prošlo 5 dana i iako sam im pisao gotovo svaki dan sa pitanjem gdje su ključevi i zašto mi ne odgovaraju, odgovor nisam dobio!
Je li netko bukirao stanove, sobe ili slično preko Airbnb-a? I preko kojeg maila ste kontaktirali? Ja sam dobivao poruke sa ovog maila: booking@requestbooking-airbnb.com
Molim vas za pomoć