Ja neznam nisam kupovao od njih ali što pročitam, većinom su ljudi jako zadovoljni s njihovom uslugom. Eh sad ovo što si ti naveo nije uredu i zavaljali su te, al ovaj cijeli problem bi se izbjegao da si ti pitao dali će te koštat ta zamjena ventilatora i koliko i da si onda uzeo neko generic napajanje koje bi za uredsko računalo obavljalo posao i više nego kako spada za 150-200kn a ne 550-600kn (iskreno neznam odkale ti ta cifra), to je već buđet za napajanje za jače gaming konfe.
Ljudi daj shvatite, ovdje nije stvar ventilatora od 35 kn; već se radi o osnovnim načelima poslovanja te poslovnoj etici...Mislim da su oni izgubili puno više od 250 kn koje su htjeli nama naplatiti ( ako shvaćate što mislim )....Pa ja bih za firmu s kojom poslujem godinama i koja je ostavila tisuće kuna u mom džepu defintivno našao tih '15 min' pogotovo u ova vremena krize financija i poslovanja. Ne znam, valjda ja sagledavam stvari drukčije....I ne, sorry firma nije toliko bogata da za minorne kvarove iskešira po 550-600 kn ko coldhand Luke. Malo je zaposlenih i štedi se svaka kuna...P.S. i mi imamo brdo posla pa se njima nikamo nije žurilo s dijagnozom
Sumnjam da ste jedina firma koja posluje s njima godinama, kad bi tako poslovao (ubacivao preko reda) nebi nikad završio posao i oni koji su došli na red bi imali puno pravo bit ljuti.
S druge strane, da sam ja u pitanju, ako treba odnio bi kući napajanje i zamjenio ventilator i sutra vas nazvao da dođete po njega ali nisu svi ljudi isti.
Uglavnom kao što sam već rekao moglo je se sve izbjeć sa zamjenom napajanja dok ne uhvate vremena za servis dotičnog.
PS. kad je servisiranje računala u pitanju ili njegovog dijela kao napajanje skoro nikad nije samo 15min posao. :)
A ti očito ne shvaćaš o čem se ovdje radi pa ipak donosiš takve zaključke. Kužim da su vam dragi frendovi i super ekipa kod koje nabavljate 'pile'; al jednostavno nema logike po kojoj bi ovakav nastup s njihove strane ispao poslovno fer.
Btw, već sam se informirao i bar 3-4 firme ( i njihovi servisi ) će takav posao obaviti za najviše nekih 60tak kn i jedno poslijepodne, pa ti mozgaj oko njihove korektive buraz...
60 kn i jedno popodne? To niti su firme niti servisi.
Većina ozbiljnih servisa to ne bi radila, išla bi zamjena PSU-a. Em pouzdanije em jeftinije.
Sorry dečki al fakat ste me slatko nasmijali :)
Zakon!
Zakon!
Iskreno, i ti mene. 
A ipak sam u tome puno više nego ti. 
A ti očito ne shvaćaš o čem se ovdje radi pa ipak donosiš takve zaključke. Kužim da su vam dragi frendovi i super ekipa kod koje nabavljate 'pile'; al jednostavno nema logike po kojoj bi ovakav nastup s njihove strane ispao poslovno fer.
Btw, već sam se informirao i bar 3-4 firme ( i njihovi servisi ) će takav posao obaviti za najviše nekih 60tak kn i jedno poslijepodne, pa ti mozgaj oko njihove korektive buraz...
Sem toga, nisam prvi koji se žali na njih, neovisno o razlogu...
Sad fakat idem :)
O cem se radi onda, o cijeni, o tome sto su ti prvo rekli da ne mogu a kasnije da mogu? Pa zapravo ja to vidim ovako, mjenjanje venta ne napajanju obicno nije samo odvidaj 3 sarafa stavi novi vent i gotovo. Na mnogim napajanjima konektor nije isti kao na ventilatorima koji se spajaju na maticnu vec bi se to trebalo rezat, pa lemit nove konektore sa starog venta... i to po meni vise nije posao servisa vec vise neki modding. Ovo sto su prvo rekli da ne mogu a onda je kasnije netko na visoj poziciji rekao da mogu meni vise zvuci da su ti ipak htjeli izaci u susret pa ti to naprave nego te zeljeli opeljesit il kaj ja znam. Ipak ako su bili bezobrazni to nikako ne opravdavam.
Ja neznam nisam kupovao od njih ali što pročitam, većinom su ljudi jako zadovoljni s njihovom uslugom. Eh sad ovo što si ti naveo nije uredu i zavaljali su te, al ovaj cijeli problem bi se izbjegao da si ti pitao dali će te koštat ta zamjena ventilatora i koliko i da si onda uzeo neko generic napajanje koje bi za uredsko računalo obavljalo posao i više nego kako spada za 150-200kn a ne 550-600kn (iskreno neznam odkale ti ta cifra), to je već buđet za napajanje za jače gaming konfe.
Napajanje ima 550Wi Nemoj me niš pitat, nisam ga ja konfigurirao :) Do sada nas ugradnja komponenti nije ništa koštala ( to sam već naveo ). S druge strane nisam definitivno očekivao takvu cifru :)
i TI SI SE REGISTRIRAO samo da bi ovo svoje iskustvo podjelio s nama,ja bih otišao u drugi servis ili sam zamjenio vent,kao što sam kažeš 10 min i gotovo,a ne to ovdje pričaš "ONOM ČELAVOM MRZOVOLJNOM I SLI",
Zakon!
Iskreno, i ti mene. 
Kužim stari, kužim. Ono... toliko si u tome da si možda praktički jedan od te ekipe o kojoj i pričam. jer samo nerazumna osoba poput njih bi mogla opravdati ovakav oholi bezobrazluk 
i TI SI SE REGISTRIRAO samo da bi ovo svoje iskustvo podjelio s nama,ja bih otišao u drugi servis ili sam zamjenio vent,kao što sam kažeš 10 min i gotovo,a ne to ovdje pričaš "ONOM ČELAVOM MRZOVOLJNOM I SLI",
Glavno je da si mi ti dao hrpu konstruktivnih savjeta koji se izravno tiču mog problema ( koji je btw već riješen ) ;)
Iskreno, i ti mene. 
Kužim stari, kužim. Ono... toliko si u tome da si možda praktički jedan od te ekipe o kojoj i pričam. jer samo nerazumna osoba poput njih bi mogla opravdati ovakav oholi bezobrazluk 
Iskreno, nemam pojma ni gdje je ADM. No bio sam voditelj puno većih servisa, a ovakvu situaciju bi s istom cijenom riješio odmah s novim napajanjem.
Nitko ozbiljan ne bi tu išao s popravkom.
Drito.... Jer ipak živimo u doba prosperiteta i blagodati, gdje novac nema gotovo nikakvu vrijednost te se i minorni problemi ( bez dijagnoze ) rješavaju bacanjem pol soma kn niz brdo sam tak ;)
Da bar živim u tvome svijetu stari moj...rainbows and unicorns 
Napajanje ima 550Wi Nemoj me niš pitat, nisam ga ja konfigurirao :) Do sada nas ugradnja komponenti nije ništa koštala ( to sam već naveo ). S druge strane nisam definitivno očekivao takvu cifru :)
Ma gle to 550W ti ništa ne znači, ja sam uvjeren da je to napajanje neko jefitanjara noname. Imaš i u njih Linkworld 500W za 160kn, kužiš? Važno je koji je brand. Jedan Corsair VS od 350W pojede ta 2. Al to ionako nije važno kad bi ti i to za 160kn bilo i više nego dovoljno. Uglavnom ako to ne rade mogli su ti reći mi to ne radimo ili radimo za toliko, al možeš uzesti u nas to napajanje za 160kn i svi mirni. Jebiga neznam koji bog im je bio da su ti te egzibicije radili al mogli su ti to tako napraviti. U principu kupnja i zamjena ventilatora je namjenjena ljudima koji to znaju radit i napajanjima koji koštaju više pa se isplati zamjeniti vent. Kod takvih jefitanjara kao tvojih se uzima novo napajanje. Od ovoga što si ti naveo oni su krivi zato jer ako su ti radili dijagnostiku onda su vidjeli da je to napajanje koje ti imaš neko jeftino. I trebali su ti doći i reć da to što ti tražiš mogu napravit ali da nije isplativo i daje bolje da uzmeš to drugo za 150-200kn i tako bi te sve skupa ispalo 300kn uvrh glave sa novim napajanjem i dijagnostikom. Još bi najjefitnije prošao ako su već bio siguran da je do venta na napajanju pitao nekog koga znaš da se malo bolje razumije u IT svijet da ti to potvrdi ili da si došao ovdje i pitao. Tako bi ti trošak bio 160kn. Al eto jbg sad je sve gotovo.
Drito.... Jer ipak živimo u doba prosperiteta i blagodati, gdje novac nema gotovo nikakvu vrijednost te se i minorni problemi ( bez dijagnoze ) rješavaju bacanjem pol soma kn niz brdo sam tak ;)
Da bar živim u tvome svijetu stari moj...rainbows and unicorns 
Živimo u istom svijetu. A za 250 kn bi bio gotov odmah, s jamstvom i bez petljanja po stvarima za koje nitko ne može jamčiti da rade.
Onda je case closed.
Ovo je one way rant pa ne očekuj da ćemo sad svi pljuvat po firmi jer se tebi prijeti pa si došao olakšat dušu.
Prijetiti novinarima i forumima nikad nije pametno. Bez obzira što si kupac i na tebi je da budeš pristojan.
Nije beg cicija, umjesto da uzmeš novo napajanje, daš dečkima u servisu da poprave tvoje staro (koji ti ostaje kao zamjensko) pa kolko trebalo išao si se bahatiti i vjeruj mi da bi te i ja potjero da si mi kupac 100 godina.
Meni su izgubili torbu za laptop, targus, cca 600kn (2007.), samo zbog mog pristojnog pristupa i nastupa nisam imao problema. Iako sam dočekan na pripremljen volej, valjda je čovjek očekivao da ću prijetiti bogom i batinom, nisam. Pitao sam kakva je procedura kada se stvar zagubi, rekao da nije neki problem osim što mi sada treba torba za laptop, pa ako možda imaju kakvu staru od nekog da je zaboravio... i tu je već gosp. promjenio i oblik lica i ton.
Rekao je da mogu uzeti bilo koju torbu, na kraju sam dobio najskuplju novu torbu (cca 600kn) + kabel za struju i podlogu za miš. A ništa nisam tražio.
Hvala što si podjelio svoje iskustvo. Budi svjestan da se svađa obično dijeli 50:50. Ne uvaljuj se dalje u priču, objasnio si svoje i sada samo kriviš sliku.
Sljedeći put kad odem tamo, samo zbog tvoje bahatosti dođe mi da dečkima platim pivu, da im objasnim da ih netko po forumima zove ćelavcima i flekavcima zbog ventilatora i napajanja od 300kn i na kraju će mi još dat i popust jer ćemo skupa po tebi kenjavit (kao što si ti po njima) pa će i oni olakšat dušu.
Da si korektan, napisao bi da imaš loše iskustvo jer ti nisu jasno istaknuli cjenu ili šta već i da više nećeš tamo kupovati. Ovako si samo dao do znanja da si se bjesan odlučio registrirat na forum jer ti imaš firmu koja posluje s njima, a oni su bad guy, a ti si čaj od kamilice.. Jea rajt.