Adidas - original ili ne

poruka: 10
|
čitano: 12.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Adidas - original ili ne

Kupio sam Adidas Neo label patike,e sada zanima me dali su original,do sada sam uvek kupovao u Feriviju,a ove su iz Deichmanna,a cuo sam da deichmann ima i laznjake i kopije mada mi je to malo cudno,ali ok. Inace patike su Made in Vietnam.

Potrazio sam na netu patike i nijedne nisu slicne mojima, npr. ove http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/muskarci/muskarci-cipele/muskarci-cipele-tenisice/00012101179398/Tenisice.prod moje su slicne njima,ali moje na jeziku nemaju Neo nego pise adidas,dzon je drugaciji i okolo su od brusene koze.

Cuo sam da ima neka fora s nekim oznakama i kodovima,kako to ide,gde se nalaze kodovi?

12 godina
neaktivan
Adidas - original ili ne
Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
14 godina
protjeran
Re: Adidas - original ili ne

Znaš kak se kaže "kolko para, tolko muzike". Osobno ne kupujem tam, ali ne vjerujem da je to A klasa. Odi u neki Adidas shop pa si zicer da se ne budu raspale nakon 2 mjeseca.

Crkva je zlo 21. stoljeća
11 godina
Adidas - original ili ne

Da ne otvaram novu temu, imam  trenerku adidas chile 62 pa me zanima  od kakvog je materijala ta trenerka jel na etiketi ništa ne piše i koliko  te trenerke koštaju jel ne mogu nikako naći na internetu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 13:19 (REAKTOR).
16 godina

Prvo bih izbjegavao kupovinu bilo čega u feriviju. 

Prije ćeš u deichmannu nac original nego u feriviju. 

15 godina
neaktivan
12 godina
protjeran
Adidas - original ili ne

Dva puta sam kupovao u deichmannu, jednom Pumasice,a zadnji puta Adidas, i obije tenesice su mi se raspale u roku od pola godine... Bile su orginal,al imam osjecaj da u deichmannu ne drže prvu klasu, već škart...

15 godina
Adidas - original ili ne

Ja prije godinu i pol kupio najkice u deichmanu (austrija) kao nove su sad i ako sam stalno u njima.Isto tako za pumine ali sam ih bacio nakon dvije godine,istanjio se đon (gore kao nove) 

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
8 godina
neaktivan
Gdje se imaju za kupit?
8 godina
neaktivan
Gdje se imaju za kupit?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: