Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 538.173
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Mac OS na PC-u?
Zvjerkan kaže...
Ja sam sad sje... boot... instaliro os x na drugu particiju i sad je win 7 papa... kako to popravit i jos uvjek imam problem s graf... ako stavim nvidia enabler nece se podic vise

ubaci dvd od win7 i odaberi repair

15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

još uvijek nisam riješio grafu... ima ko ideju kako ya nvidia 7025 nema drivera... -.-

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mac OS na PC-u?

I šta sad dalje raditi? Skinuo sam još jednu verziju koju mi je unix poslao.

Mac OS X Install DVD Snow Leopard RETAIL

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Instalirao sam verziju 10.6.6. i sve uz malo muke i truda sve radi. ali me jedna stvar muči, a to je tipkovnica tj. sljedeći znakovi:

@

{

}

i ne mogu skužiti što je ekvivalent crtl + c / ctrl +v?

Napravio sam onu detekciju za tipkovnicu i očita mi je kao iso europska tipkovnica. dodao sam i hrvatski za tipkovnicu i naši znakovi rade super.

ali me muci at, i vitičaste zagrade. malo mi je "teško" programirati bez njih. ima itko isti problem?

Koi-dizajn jednog dana

0 0 hvala 0
16 godina
Zoki99 kaže...

Instalirao sam verziju 10.6.6. i sve uz malo muke i truda sve radi. ali me jedna stvar muči, a to je tipkovnica tj. sljedeći znakovi:

@

{

}

Napravio sam onu detekciju za tipkovnicu i očita mi je kao iso europska tipkovnica. dodao sam i hrvatski za tipkovnicu i naši znakovi rade super.

ali me muci at, i vitičaste zagrade. malo mi je "teško" programirati bez njih. ima itko isti problem?

win+c /win+v

x
14 godina
neaktivan
zzz kaže...
win+c /win+v

hvala, ne znam kako sam probavao pa nije htjelo raditi prije {#}

dali znaš riješenje za at znak i vitičaste zagrade?

upravo tražim neki program za mapiranje tipkovnice, nekako mi se to čini najlogičnije?

Koi-dizajn jednog dana
15 godina
Zoki99 kaže...

@

{

}

@ je Alt(ili ctrl, nisam siguran)+Shift+2(ovaj iznad w, ne na numpadu). { i } sam jednom skužio, ali ne mogu se sjetiti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Zoki99 kaže...
zzz kaže...
win+c /win+v

upravo tražim neki program za mapiranje tipkovnice, nekako mi se to čini najlogičnije?

Možda da pogledaš prethodnu stranicu?

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
15 godina
Zoki99 kaže...
zzz kaže...
win+c /win+v

http://www.macupdate.com/app/mac/14495/ukelele

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Mac OS na PC-u?

system ptefrences ,klokni na keybord,čekiraj show keyboard ......

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Definitivno ću ovo probati jer:

{ je alt shift š

} je alt shift đ

[ je alt š

] je alt đ

ovo je za sve programere :)

navikao sam na win kad programiram na alt gr b i v :)

Koi-dizajn jednog dana
14 godina
neaktivan

Još jedno malo glupo pitanje? Kako se registrirati na app store? Tj kako bez davanja svog broja kreditne kartice. Naima na webu i youtubu svi pokazuju da ima se opcija odabrati pod kreditnim karticama NONE, a ja tu opciju moram odabrati.

Pa mi baš nije najsigurnije stavljati broj svoje kartice na neku piratsku verziju mac os-a.

Imam verziju 10.6.6. od Hazarda, jel vi imate opciju non kod kartica?

Koi-dizajn jednog dana
16 godina
Zoki99 kaže...

Još jedno malo glupo pitanje? Kako se registrirati na app store? Tj kako bez davanja svog broja kreditne kartice. Naima na webu i youtubu svi pokazuju da ima se opcija odabrati pod kreditnim karticama NONE, a ja tu opciju moram odabrati.

Pa mi baš nije najsigurnije stavljati broj svoje kartice na neku piratsku verziju mac os-a.

Ja ''None'' još nisam vidio ,pa bih  molio da me prosvjetli onaj kome to uspije.

Inače ,ne stavljaš na ''piratsku verziju'' ,nego na original App Store ,jel kod OS X-a nema Genuine provjere!! {#}

Sve kaj se uspije instalirati i normalno proraditi ,tretira se kao original Mac!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 15:28 (kizo2703).
14 godina
neaktivan

Dobro, malo sam "harikirao" ovu riječ piratski.

Tražio sam ja rješenje po netu. None je vezan uz državu. Ako si za državu odabereš USA, onda ti se pojavi none.

Ja sam tako krenuo napraviti i stvaljao neke podatke od usa grada i zip code i sve kako valja i onda mi je rekao da kontaktiram njihovu podršku.

Na kraju sam instalirao iTunes na laptop i tamo se regao sa svojom karticom i zdravo. nije mi se više dalo zezati

Koi-dizajn jednog dana
15 godina
kizo2703 kaže...
Zoki99 kaže...

Ja ''None'' još nisam vidio ,pa bih  molio da me prosvjetli onaj kome to uspije.

Inače ,ne stavljaš na ''piratsku verziju'' ,nego na original App Store ,jel kod OS X-a nema Genuine provjere!! {#}

Sve kaj se uspije instalirati i normalno proraditi ,tretira se kao original Mac!!

Za "None" ne smiješ ići odmah na register, nego prvo bez acc. skineš neki free app i onda kad te pita za pass ideš na register.

16 godina
Mac OS na PC-u?

Da li osx ima neka kombinaciju tipki za prebacivanje slike sa jednog monitora na drugi,nešto slično kao  WIN+P na WIN7 ?

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zzz kaže...

Da li osx ima neka kombinaciju tipki za prebacivanje slike sa jednog monitora na drugi,nešto slično kao  WIN+P na WIN7 ?

Probaj ovo pogledat, možda pomogne. Nemogu pogledat video jer skidam bfbc2 pa mi sve trokira. Iako sumnjam..

http://www.butterscotch.com/tutorial/Configuring-The-Dock-And-Menu-On-Your-Dual-Monitor-Desktop

Sry zaboravio sam pastat link

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 17:00 (Cromaki).
16 godina
Cromaki kaže...
zzz kaže...

Probaj ovo pogledat, možda pomogne. Nemogu pogledat video jer skidam bfbc2 pa mi sve trokira

?

x
16 godina
Mac OS na PC-u?

Znam za to,ali dali ima neka shortcut na tipkovnici -koji to isto radi ?

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zzz kaže...

Znam za to,ali dali ima neka shortcut na tipkovnici -koji to isto radi ?

Jedan čovjek po pokazivao kako se napravi taj shortcut, pošaljem ti PP kada pronađem di sam našao.

16 godina
Mac OS na PC-u?

Evo konačno sam uspio staviti 10.6.8 na svoj PC....

Još mi zvuk ne radi. Ako netko zna kako to rješiti neka mi se javi..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Probaj sa VoodooHDA, imaš kext na Multibeastu, mislim da je 0.72 zadnja verzija

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina

Jesam, probao sam i neće...

15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Jesam, probao sam i neće...

Probaj nać neku stariju verziju VoodooHDA, i stavi kext na desktop i instaliraj sa KextBeastom

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
16 godina
amater_2 kaže...

Prvo odeš u system,library,exstensions-tamo izbriši AppleHDA.kext ,ako si stavljao voodoohdaako i njega izbriši .

Otvori multibeast ,driversi,kext and enebelers,audio-i tu po slici stavi viđena na tri drajvera.

x
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

ja nisam uspio nikako upogoniti grafu na asrock n68 s3 ucc, i slika mi je bila 1024*768 na monitor 1920*1080 .. niti jedni dirveri koje sam probo nisu radili samo je rezultiralo panic screanom -.-

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zzz kaže...
amater_2 kaže...

Prvo odeš u system,library,exstensions-tamo izbriši AppleHDA.kext ,ako si stavljao voodoohdaako i njega izbriši .

Otvori multibeast ,driversi,kext and enebelers,audio-i tu po slici stavi viđena na tri drajvera.

Probao sam i to i ne radi.

U gornjem desnom kantunu imam onu ikonicu za pojačvanje i smanjivanje zvuka ali se ništa ne čuje.

Probati ću popodne ponoviti opet ali neznam.

Mogu li "zastavice" utjecati na zvuk? Pitam jer jedino mogu pokrenuti 10.6.8 sa " -v -f busratio=16 cpus=1 arch=i386 "....

16 godina
Mac OS na PC-u?

Kad otvoriš sistem report,što ti piše pod aodio ?

edit:

Provjeri dali u folderu exsensions ima  AppleHDA.kext ili voodooHDA.kext ,to obavezno moraš izbrisati,prije istalacije novih audio kext-a.

x
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 12:02 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
zzz kaže...

Kad otvoriš sistem report,što ti piše pod aodio ?

Pisalo mi je tipa intel high definition audio..

Ali sam to sinoć izbrisao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 12:01 (amater_2).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice