Ovako, tko god zeli producirat muziku, fotografije, video i sve graficki intenzivne zadatke preporucujen mu da uzme Mac.
Posto su Mac-ovi preskupi postoji i druga varijanta a to je Hackintosh. E sad Hackintosh ne radi bas na svemu, a ako zelite napravit svoj mozete nac listu kompatibilnih dijelova na tonymacx86.com forumima.
U biti sta san tija rec je da iman trenutni Hackitnosh vec misec dana (prije san isto ima al AMD i to verzija 10.6.8 i to samo zbog tog sta se obozavan zaj***** sa takvin stvarima), a u Windowse bootan samo kad me prijatelji zovu na CoD-a ili slicno. Sta se tice produkcije muzike spasija mi je zivot jer GarageBand za malu cijenu pruza vise efekata nego iti jedan entry-level softver za snimanje instrumenata i vokala. Spojin bass na pojacalo, sa pojacala na USB i prica gotova! Sniman muziku u visokoj kvaliteti, a ubrzo namjeravam uzet i ASUS XONAR zvucnu karticu, a taman mi je danas dosao SSD. Stavit cu link od svog build-a na tonymac-u ali nije update-an tako da nema SSD na listi komponenti. Da prestanen pisat vise, evo link:
http://www.tonymacx86.com/user-builds/100131-sucess-markos-customac-pro-i7-3770k-z77-mpower-2x4gb-vengeance-hd-6850-z12-plus.html
Slobodno se javite ako triba savjeta za Hackitnosh, radin sa njima jos od leopard-a iliti 10.5.3.