dakle, katalog .ctf fajl od WhereIsIt-a, s preko 250 diskova (prvih 30-ak CD-i, ostalo DVD-i), mi se ne da otvoriti, jer mi se na HDD-u na kojem je bio, kao i ostala većina 'sitnog' downloada, pojavili ili Bad Sectori, ili jednostavno greške, pa sam kad sam to primijetio, čim prije sam mogao, sve prebacio na noviji HDD (Acronis True Image, ili Ghost-om, nisam siguran kojim, i nema veze..), pa kako nešto vidim neispravno, ili obrišem ili ponovno skinem ako treba,
nego mene interesira, jel' se ikako da, ako je recimo oštećen samo mali dio kataloga, bi li se kako dalo to otvoriti, jer imam stariji katalog, bez zadnjih 50 DVD-ova i neoštećen, ali mi se neda ni tih 50, ako baš ne treba, nanovo skenirati, a i nedavno prije toga, sam si uredio neke opise, pa molim ako ili tko zna u kakvom je taj katalog, TIPU/VRSTI baze podataka ili čega već, pa ako bi se dalo vidjeti/izbaciti oštećeni dio, te nanovo takav katalog spremiti, jer po netu nisam baš naišao na rješenje, a i nisam baš na ti, s engleskim, iako toliko koliko mi na kompu treba, uvijek se skuži, ili malo prevede..
unaprijed zahvalan