VLC-prijevod???

poruka: 7
|
čitano: 3.369
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VLC-prijevod???

Kako na VLC playeru mogu učitati prijevod,na GOM playeru desni klik open subtitles a kako ovdje??

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 18:39 (Ludak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VLC-prijevod???

Samo nazovi film i prijevod istim nazivom i stavi u istu mapu pa će se prijevod sam ubacitNamigiva

Tko izgubi dobitak, dobije gubitak.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: VLC-prijevod???
Tomislav95 kaže...

Samo nazovi film i prijevod istim nazivom i stavi u istu mapu pa će se prijevod sam ubacitNamigiva

evo ga jesam

hvala

LOCK

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 18:53 (Ludak).
16 godina
neaktivan
Ludak kaže...
Tomislav95 kaže...

evo ga jesam

hvala

LOCK

17 godina
Ludak kaže...

Kako na VLC playeru mogu učitati prijevod,na GOM playeru desni klik open subtitles a kako ovdje??

Ja već pomislil da budeš pital kak titlove pomaknuti dole, na crnu podlogu kod wide (HD) filmova, a ti pitaš ovo :)

Velim to zato jer je na VLC to nemoguće, baš sam istražival ovih dana tak da znam.

A program koji omogućava, još bolje, sam stavlja titlove na crnu podlogu je baš GOM pa ti njega preporučam za filmove...

Ima nemjerljivo više mogućnosti za upravljanje s titlovima.

Eto, samo to sam htel dodatiNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Ludak kaže...

Ja već pomislil da budeš pital kak titlove pomaknuti dole, na crnu podlogu kod wide (HD) filmova, a ti pitaš ovo :)

Velim to zato jer je na VLC to nemoguće, baš sam istražival ovih dana tak da znam.

A program koji omogućava, još bolje, sam stavlja titlove na crnu podlogu je baš GOM pa ti njega preporučam za filmove...

Ok mozda i ostanem sa GOM-om neznam

HVALA

16 godina
neaktivan
Ludak kaže...
Armor kaže...
Ludak kaže...

Ok mozda i ostanem sa GOM-om neznam

HVALA

Ja nisam VLC nikad ni koristio,smo GOM.GOM ima brojne codece kao i VLC ali ljepše sučelje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice