facebook možeš vratit ako možeš pristupiti na mail a ako nemožeš onda si sjeban ili probaj sa tajnim pitanjem
reci koji ti je mail možda sam ja moram provjerit
U ovo nisam 100 posto siguran ali probaj sa nekim recover programom
Imam isti problem. Od sinoć...izbacilo me sa facebooka i gmaila i više se nisam mogla prijaviti. Postoji li način da sama hakiram svoj gmail račun? Naravno da sam kliknula link od nekog južnoamerikanca ili slično na faceu...5 sati nakon toga izbačena sam sa facea i gmaila. Nakon sudbonosnok klikanja na fatalni link, odmah sam promjenila lozinku na faceu, ali naisam na gmailu. Koma.Prijavila sam gmail timu i moram li baš čekati 24 sata da bi vidjela svoje sigurnosno pitanje? Nisam sigurna imam li ga...odavna imam taj gmail račun...zamjenske adrasa sa na sjećam.
Ima li načina da dođem do svojih kontakata i poruka na gmail računu? Molim za pomoć. Nemojte me kritizirati, svjesna sam svega.
Mislim da se možeš pozdraviti s tim gmail računom. Tko god ti je ga je "hacka" promijenio je i sekundarnu adresu, sigurnosno pitanje i naravno lozinku. Sad ti jedino ostaje da se pomoliš da nije promijenio sigurnosno pitanje i pričekaj ta 24 sata.
ee ljudii mozee pomoc...hitnoo je potrebna...ukraden mi je password od hotmail-a i fb-a...i swee je promjenjenoo...ima li i jedna sansa da ja to vrati....plsss...pomozitee.....
Nema.
Nedavno (prije nego što če krepat komp) sam provalio prijatelju iz razreda u gmail i facebook,a facebook je bio registriran na gmail i tako da je osto bez i jednog i drugog i blokiro je facebook račun prijavio je da je račun hackan i tako da ja nemogu u njegov račun!
Nedavno (prije nego što če krepat komp) sam provalio prijatelju iz razreda u gmail i facebook,a facebook je bio registriran na gmail i tako da je osto bez i jednog i drugog i blokiro je facebook račun prijavio je da je račun hackan i tako da ja nemogu u njegov račun!
Koliko ce te banova smirit??
Meni neki ped*r hakiro Steam account,da to prijavim Steamu na mail ili što da radim?
na accountu imam CODMW2 koji sam platio 300kn.
Ima neko nekakvih iskustava s time?
Meni neki ped*r hakiro Steam account,da to prijavim Steamu na mail ili što da radim?
na accountu imam CODMW2 koji sam platio 300kn.
Ima neko nekakvih iskustava s time?
Vidi link