Što preferirate ? zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.074
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što preferirate ?

Jel više preferirate piratski softver koji downloadate praktićki besplatno , i nikad neznate na čemu ste

;ili originalni softver za koji izdvojite više novaca , ali ste sigurni i bez straha možete primati update ?

(:

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Što preferirate ?

Niti jedan od navedenih. Preferiram besplatan softver.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 16:25 (deadman).
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Malo je takvog softvera ..

(:
17 godina
xXxBIMBOxXx kaže...
deadman kaže...

A jel vidim ja da si vrlo slabo upoznat s besplatnim programima, odi na ovu stranicu dole i ak znas engleski ne trebas trazit dalje.Nevinašce Tu buš nasel sve najbolje pa ti placeni programi nit ne trebaju uopce, osim ak nisi neki teski profesionalac kaj se tice obrade videa, grafika ili slika i tak dalje.Cool

http://www.techsupportalert.com/tracker

15 godina
protjeran
Što preferirate ?

Iako to ne ispoljavam na ovom forumu, zagovornik sam piratstva.

Neki software-i su stvarno precijenjeni, pokusavam nabaviti sto vise originalnih stvari i dati potporu razvojnim studijima koje cijenim. Za neke stvari to jednostavno nije moguce.

Muzika je precijenjena....

Igre, imam original neke koje nisu skupe (Orange box, CS 1.6, Condition Zero).

ON TOPIC:

Preferiram doggy stile.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 16:33 (Mentalist).
Moj PC  
7 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...
deadman kaže...

A jel vidim ja da si vrlo slabo upoznat s besplatnim programima, odi na ovu stranicu dole i ak znas engleski ne trebas trazit dalje.Nevinašce Tu buš nasel sve najbolje pa ti placeni programi nit ne trebaju uopce, osim ak nisi neki teski profesionalac kaj se tice obrade videa, grafika ili slika i tak dalje.Cool

Ma znam za tu stranicu , tamo uvijek prvo trazim prije nego idem trazit piratski ili u krajnjem slucaju kupit

(:
16 godina
xXxBIMBOxXx kaže...
rambox kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...
deadman kaže...

Ma znam za tu stranicu , tamo uvijek prvo trazim prije nego idem trazit piratski ili u krajnjem slucaju kupit

Rađe skidaš piratski software za nešto što možeš uraditi s besplatnim softwareom? Ja te ne razumjem.

Uvjek gledam dali ima besplatna alternativa, ako baš ne onda koristim pirata ili možda i kupim (kupio sam samo windows, ms office,   kaspersky, nero i neke igre...).

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...
rambox kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...
deadman kaže...

Rađe skidaš piratski software za nešto što možeš uraditi s besplatnim softwareom? Ja te ne razumjem.

Uvjek gledam dali ima besplatna alternativa, ako baš ne onda koristim pirata ili možda i kupim (kupio sam samo windows, ms office,   kaspersky, nero i neke igre...).

ajde citaj malo .. PRVO pogledam jel ima koji bestplatni program , a tek onda idem na pirat ili original

(:
15 godina
odjavljen
Što preferirate ?

Besplatan softver vecinom, ali ako je program toliko dobar onda ga kupim.

Isti slucaj s igrama, samo njih puno vise kupujem, jer ih ima puno vise kvalitetnih igara nego kvalitetnog softvera.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Besplatan softver vecinom, ali ako je program toliko dobar onda ga kupim.

Isti slucaj s igrama, samo njih puno vise kupujem, jer ih ima puno vise kvalitetnih igara nego kvalitetnog softvera.

A tako i ja .. vecinom besplatno a ako ne onda ili kupim ili pirat ..

(:
17 godina
neaktivan
Što preferirate ?

U mnogim se temama povlači rasprava o piratstvu i svede se na prepucavanje jedne odnosno druge strane. Iskoristi jednu od njih.

Ova tema je suvišna.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice