Da li netko zna nekakav program a da nije Nero? Nije bitno da li je komercijalan ili free.. Unaprijed zahvaljujem
Da li netko zna nekakav program a da nije Nero? Nije bitno da li je komercijalan ili free.. Unaprijed zahvaljujem
Ashampoo Burning Studio
Ashampoo Burning Studio
hvala.. samo da te pitam... jel ima onaj odvratan interfejs kao 8 pa nadalje ( mislim na nero 8 )???
EDIT: Verbatim izbacuje mi grešku
Ashampoo Burning Studio
hvala.. samo da te pitam... jel ima onaj odvratan interfejs kao 8 pa nadalje ???
EDIT: Verbatim izbacuje mi grešku
Imaš pravo bas je odvratan do daske, a sve ostale stvari vezne uz taj program su skroz nebitne pa da.
CD Burner XP
hvala, ali meni je najbitniji interfejs jer od novih nera mi se povraća ( od 7 pa na dalje ). radi 8 sam prestao pržit.
LOL
Neće ti se svidjeti ni imgburn, ali je moćan, usto ima i šale kao npr:
Are you stupid?
I Heard You The First Time!
Jos i programi da me zajebavaju ;)
Ljudi hvala na pomoći sada skidam sve predložene pa ćemo vidjet.....C-ya...
E da, sam rekao svima hvala? ako nisam.... Hvala
hvala, ali meni je najbitniji interfejs jer od novih nera mi se povraća ( od 7 pa na dalje ). radi 8 sam prestao pržit.
LOL
Neće ti se svidjeti ni imgburn, ali je moćan, usto ima i šale kao npr:
Are you stupid?
I Heard You The First Time!
Da kad se otvori onda dole uvjek pise neka doskocica iz nekog filma ili serije i tak to vrlo originalno te simpaticno nema kaj. Zapravo kome trebaju usminkani i ljepuskasti bedaki od programa zivjeli ruzni genijalci kaj ImgBurn i je svakak.