Sandra ili Everest

poruka: 9
|
čitano: 2.490
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Sandra ili Everest

Bok. Koji program za analizu računala preporučate: Everest ili Sandra? Svaki savjet mi je dobrodošao. Hvala unaprijed!Belji se

Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EX38-DS4 DDR2 4GB, 2x2048 Samsung 320Gb SATA II 16Mb Colors-IT L8029-C43 Chieftec Turbo series 850W ATI Radeon Sapphire HD4870 Creative Labs X-Fi Xtr Music
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 18:37 (stoncin3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sandra ili Everest

Everest Ultimate Edition 4.50 "pere" Sandru u svim pogledima.

I testovi od Sandre čine mi se totalno nerealni.

Znači, Everest

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sandra ili Everest

Koristim Everest i zadovoljan sa sa portable izdanjem.

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sandra ili Everest

Ja bih preporučila Everest, koristila sam ga dugo i imam najbolje mišljenje o njemu, a osim toga koristila sam i Aidu, također nije loša.

Pozdrav.

Kad ti se zena obraca slusaj sta ti prica ocima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sandra ili Everest

Everest obavezno, nisu loši ni GPU-Z i CPU-Z, Sandra nikako.

The Sun is always upon you!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sandra ili Everest

Hvala lijepo! Onda: EVEREST!!! I to je to. Ne znam, ne daje mi se baš pare na programe inače pa ni za ovakve utility-je. Valjda je dobro instalirati Home Edition. Ima li sve značajke dobrog programa? Thnx

Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EX38-DS4 DDR2 4GB, 2x2048 Samsung 320Gb SATA II 16Mb Colors-IT L8029-C43 Chieftec Turbo series 850W ATI Radeon Sapphire HD4870 Creative Labs X-Fi Xtr Music
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 20:07 (stoncin3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sandra ili Everest

Ja bih ti preporučila da ga instaliras pa malo explore s njim da vidiš šta nudi sve, na taj način ćeš upoznati sve njegove značajke i to iz prve ruke....

Kad ti se zena obraca slusaj sta ti prica ocima...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Sandra ili Everest
night_princess kaže...

Ja bih ti preporučila da ga instaliras pa malo explore s njim da vidiš šta nudi sve, na taj način ćeš upoznati sve njegove značajke i to iz prve ruke....

Probati ću sa Home Edition. Thnx anyway
17 godina
Sandra ili Everest

probaj i jedan i drugi pa vidi koji ti je bolji...

meni je Sandra ipak dorečeniji komad softvera, al Everest dobro dođe kad treba nešt na brzaka škicnut, tak da koristim oba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice