Roditeljski nadzor

poruka: 13
|
čitano: 10.985
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Roditeljski nadzor

Situacija je ovakva. Na kompu su 3 acc. (win xp pro)

Meni treba jedan program kojim bih ja mogao pratiti kada je kompjuter bio pokrenut i koliko vremena te da mogu viditi kada je točno kompjuter bio spojen na internet i koliko je vremena na njemu provedeno i da program ima mjerač potrošnje internet prometa.

Znači da ja mogu videjeti da je toga dana 32.13. u 13 sati do 15 sati na internet bio spojen korisnik br. 2, a u 17 do 22 sata korisnik br. 3. I ako program može biti na Hrvatskom jeziku(iako nije uvjet).

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Roditeljski nadzor
P4k1 kaže...

Meni treba jedan program kojim bih ja mogao pratiti kada je kompjuter bio pokrenut i koliko vremena te da mogu viditi kada je točno kompjuter bio spojen na internet i koliko je vremena na njemu provedeno i da program ima mjerač potrošnje internet prometa.

Znači da ja mogu videjeti da je toga dana 32.13. u 13 sati do 15 sati na internet bio spojen korisnik br. 2, a u 17 do 22 sata korisnik br. 3. I ako program može biti na Hrvatskom jeziku(iako nije uvjet).

a da probas sa refog keyloggerom pa ti kao admin im udjes i vidis?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
P4k1 kaže...

a da probas sa refog keyloggerom pa ti kao admin im udjes i vidis?

da ali ja bi neki normalni program, koji će mi dati izvještaj da je korisnik br. 1 dana pon od 12 do 15,sri 17 do20,pet u 22 do 03 sata bija spojen na netu tako i za druge korisnike

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
P4k1 kaže...

Prijeđi na 7-cu, ima dobar program za roditeljski nadzor u 7-ci

lil nabavi CyberPatrol

Drugi je moćniji i detaljniji, a po mom mišljenju čisto je dovoljan i program koji posjeduje 7-ca

Naravno, ovo je software za nadzor, pod čim se u stvari misli kontrola, nije mu svrha špijuniranje nego kontrola (ovo i sada možeš, ovo i tada ne možeš).

Oba programa imaju sposobnost stvaranja log datoteka o aktivnosti korisničkih računa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 17:42 (Floki).
15 godina
neaktivan
Floki kaže...

lil nabavi CyberPatrol

Drugi je moćniji i detaljniji, a po mom mišljenju čisto je dovoljan i program koji posjeduje 7-ca

Naravno, ovo je software za nadzor, pod čim se u stvari misli kontrola, nije mu svrha špijuniranje nego kontrola (ovo i sada možeš, ovo i tada ne možeš).

Oba programa imaju sposobnost stvaranja log datoteka o aktivnosti korisničkih računa.

Meni je program potreban samo da mi pokaže koliko je vremena koji korisnik proveo na netu i kada. Ne treba ništa blokirati ili kontrolirati samo da mi daje izvještaj u zatraženom obliku.

Kako se zove taj program u sedmici

15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Meni je program potreban samo da mi pokaže koliko je vremena koji korisnik proveo na netu i kada. Ne treba ništa blokirati ili kontrolirati samo da mi daje izvještaj u zatraženom obliku.

Parental Control

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
P4k1 kaže...
Floki kaže...

lil nabavi CyberPatrol

Ovdje pogledaj više

Opisuje ti što moraš učiniti da bi nadogradio Parental Control koji se nalazi u 7-ci tako da možeš dobiti activity report

Dakle posao radiš ovim redosljedom:

1. Aktiviraš Parental Control u Control panelu - u kategoriji User accounts and family safety

2. Instaliraš dodatne kontrole  u odjeljku Additional controls - izabereš activity report

Dakle, temeljni Parental Control (roditeljski nadzor) ti ne omogućava dobijanje activity report-a (izvječća o aktivnosti) za korisničke račune.

Nužno je učiniti korak 2. - instalirati i additional controls (dodatne kontrole) - u odjeljku Additional Controls grupe Parental Control

Sve to se nalazi u Control Panel-u

E, sad za mjerač potrošnje, hm, kod ovog nisam vidio da bilježi promet, nego vrijeme, a ako CyberPatrol nema takvu stvar, onda nema nitko, on je vrh u ovom segmentu software-a, ovaj zahtjev znači on ili nijedan - ali koliko znam niti on nema tu mogućnost

Dakle morat ćeš improvizirati da bi saznao promet pojedinog korisnika na net-u - vrijeme provedeno na net-u očitaš u Parental Control za svakog korisnika, pa to usporediš sa nekim programom za mjerenje prometa, a oni većinom imaju log datoteke o vremenu i prometu

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 19:10 (Floki).
17 godina
neaktivan
Roditeljski nadzor

Imam 2 kompa spojena na isti ruter, kako da kontroliram onaj drugi komp tako da on nemože recimo iči na facebook,dakle sa kojim programom.Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Roditeljski nadzor

Parental Controls ne služi tome.

Ono što trebaš je Family Safety, odnosno Obiteljska Zaštita, dodatak koji dolazi uz Microsoftov Live paket (http://explore.live.com/windows-live-family-safety) i pomoću kojeg možeš "pratiti" aktivnosti na bilo kojem računalu gdje ga instaliraš. Jedino što trebaš je LiveID (mail koji ćeš prijaviti kad te program zatraži). Možeš pratiti aktivnosti na internetu, na računalu, vrijeme prijave, stranice kojima je pristupano i možeš ograničiti pristup određenim aplikacijama, web stranicama...

To je ono što tražite i ti i wasp.

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
16 godina
neaktivan
Roditeljski nadzor

Kako i čime filtrirati web, ako mi dijete ima korisnički račun kao administrator? Jer, ako račun ograničim na "običnog" korisnika, tada ima jako malo mogučnosti korištenja PC-a(ne može mijenjati i stvarati neke dokumente,  ne može samostalno pristupiti internetu...Bar je tako bilo u HP-u.Sada imam sedmicu)Može kakva pomoć, jer se do sada nisam time bavio, a čini mi se da će mi uskoro trebati

zalutao u svijet jedinica i nula

0 0 hvala 0
17 godina
Roditeljski nadzor

K9 Web Protection {#}

Recenzija na blogu KLIK {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao | Imam problema s laptopom HP 6715 - Crni ekran? - POMOC!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Roditeljski nadzor

Microsoft ima proizvod Parental Controls koji radi čist solidno

http://www.microsoft.com/athome/video/parentalwin.aspx#fbid=dlNRYLexLAw

Ja recimo u koristim google-ov safety search no moji imaju local user prava.

http://www.google.com/goodtoknow/familysafety/

Mislim da ti je najbolje to riještiti preko OpenDNS-a ili DynDNS-a.

http://www.opendns.com/home-solutions/parental-controls/ - besplatan za home korisnike.

http://dyn.com/labs/dyn-internet-guide/ - ista stvar samo od drugog providera (dopušteno za komercijalne korisnike)

Hot Rodney
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 17:26 (Exploder).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Roditeljski nadzor
djigibao kaže...

K9 Web Protection {#}

Recenzija na blogu KLIK {#}

Odličan prijedlog. Instalirao nedavno klincima na računalo i sve radi savršeno. Postoji mogućnost određivanja vremena kad se može koristiti internet. Zaštita je vrhunska. Osim što onemogućava otvaranje zabranjenih stranica/kategorija, postoji opcija izlistanja sigurnih rezultata prilikom traženja. A odlično je što se i youtube može filtrirati (prikazuju se samo odobreni video zapisi). Sve u svemu, moja preporuka za sve koji trebaju ovako nešto.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice