Dali je moguce onesposobiti pokretanje usb na nekom pc-u?
Imam prezentaciju za skolu i da nekako napravim da se usb nece pokrenuti na kompu u skoli,dali je to moguce
Hvala:))
Imam prezentaciju za skolu i da nekako napravim da se usb nece pokrenuti na kompu u skoli,dali je to moguce
nekako sumnjam, možda ako imaš neki stari usb, fizički ga onesposobi
nekako sumnjam, možda ako imašneki stari usb, fizički ga onesposobi
-uguraš spužvu i prekriješ flasterom? to bi vjerojatno onesposobilo...
-ozbiljnije, Windows-7? (jedan od načina) Pod Autoplay policies, Turn Off auto play, opcije enable/disable, negacijsko pitanje, dakle ''disable'' omogućuje AutoPlay.
da, nije problem disableat autorun, on želi ''odglumiti'' da usb ne radi, jer ima nešto za napraviti u školi, a nije napravio, pa ce se izvuc na to da mu usb krepo
da, sad je autoru problem što treba to napravit na školskom računalu, i dalje mislim da je jednostavnije rješenje fizički disableat pokretanje nekog starog sticka
a glupo mi je da ga fizicki shebem...pa nije profa maloumna:))
Ma meni je jedino rjesenje da se on nece pokrenut na kompu u skoli...a u skoli na njihovom kompu nemam fore da nes napravim...
Jedino mi je rjesenja da doma probam nekako:)
Pa ako ima neko nes konkretno a i hvala vam na odgovorima
Lak za nokte. Proziran! Unutra, tanak sloj!
Lak za nokte. Proziran! Unutra, tanak sloj!
-žene to znaju! (prošlo bi kod profesora).
ipak, budimo pozitivni, pa ... napravi ono što trebaš (prezentaciju?), uloži trud u rješenje, umjesto u prevaru-izbjegavanje problema.
Obriši particiju sa sticka i kad ga ubaciš tražit će formatiranje.
:AAAA=msgbox("Tu napiši nekakava error (error 4088) ili neš") ovo napiši u notepadu i spremi kao .vbs
Sad taj fajl nazovi Prezentacija i stavi ikonu kao za powerpint.
Kad otvoriš fajl pojavit će se eror i reci da si napravio prezentaciju ,ali da ti se sad nešto s*eba USB.
tako nekako, te prezentacije stvarno ne zahtjevaju puno vremena
Mislim da je lakše da odeš ljekaru i odglumiš da si bolestan, pa dobiješ opravdanje, nego da uništavaš školsku imovinu. Ne još bolje, uzmi nož pa razreži sebi ruku. 100% te neće ribati u školi.
decki hvala na mastovitim rjesenjima:)
napravit cu prezentaciju makar ima tog pun k...a jos je i latinski na programu:))