PCSX2 PS2 Emulator problem

poruka: 22
|
čitano: 9.640
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

dakle u navedenom emulatoru sam pokrenuo Gran Turismo 4 i sve bude normalno dok ne uđem u utrku onda sve bude kao na screenshotima ispod HELP LJUDI

IRebic
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Itko?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: PCSX2 PS2 Emulator problem
IRebic kaže...

dakle u navedenom emulatoru sam pokrenuo Gran Turismo 4 i sve bude normalno dok ne uđem u utrku onda sve bude kao na screenshotima ispod HELP LJUDI

GT4 ti bas i nije nesto previse dobar za emulaciju 

mucio sam se sa njim tjedan dana i odustao 

http://x264blog.org/
15 godina

*Looks at system specs*

Iako bi Pentium 4 trebao biti dovoljan na tom clocku, opet ljudi sa quad core na 4 GHz imaju problema. Valjda kompatibilnost sere i nemožeš ništa s tim :/

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stišći F-tipke sve redom. One u emulatorima uključuje razne refresh rate modove, Antialiasing i interlacing modove blablabla. I ja sam se neko vrijeme zezao s GT4, jer ga nisam nikad igrao (samo 3 sam imao na PS2), ali sam također odustao.

15 godina
neaktivan
IRebic kaže...

Upravo taj problem imao sinoc, probaj u postavkama od igre stavit brightnes  na 0 a i ostale postavke za sliku stavi na 0 ako nisu, navodno je to nekavi bug.

Uglavnom meni proradi kad stavim sve na 0.

Evo link na njihov forum tu imas dosta korisnih informacija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 17:06 (Y2K2).
13 godina

evo malo da se prikljucim na temu jel mi moze neko rec zas mi nece vrtit fight night round 2 i 3 sa ovim mojim postavkama nedodjem ni do 16 fpsa..:O
i nezz zas mi nece u setupu prihvatit ono sse4 a moj proc podrzava..

ako neko ima neko rjesenje bio bih zahvalan jako bar da dobijem jos 10ak fpsa u ocu li dobit sto ocom grafe..??

i ako moze neka preporuka jos za neki boks da si skinem..??

hvala 

edit:sad bas gledam ocnem proc za 250mhz a dobim samo 1 fps..
i jos jedno pitanje nije mi jasno kako mi  tako malo iskoristava proc jel mi je iskoristenost na 47% tako da nezz stvarno sta da napravim a tako bi to htio halat

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 17:15 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...
..........

Amd-ovi athloni i phenomi ti podržavaju samo sse2 tako da jedino njega mozes staviti. Inače ti je emulator jako cpu ovisan tako da oc grafe neće puno pomoći (jedino pomaze ako si stavio jako veliku rezu i uključio AA )

Također bih ti preporučio da si skineš najnoviji svn i uključiš speedhacks i malo se igraš s njima da vidis kako ti rade.

Također malo tweakaj grafičke postavke emutalora, npr. meni uključivanje allow 8 bit textures u SRW original generations gaiden smanjuje fps drastično. Također rezolucija igra bitnu ulogu (naravno stavljaš dx10 hardware mode), osobno stavljam na 2X internu ali i to zavisi od igre (npr SRW alpha 3 moze i preko 4X).

Uglavnom oc-anje cpu-a je dobro doslo za većinu igri iako za neke trenutno nema pomoći jer bez obzira koliko imaš jak komp jednostavno se ne mogu igrati.

Naravno emulator puno bolje radi sa intel procesorima, ali radi i sa amd-ovima, iako slabije.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
neaktivan

ovako napravi odi na utrku i stisni start i odi pod scren options i promijeni tamo mislim da je brightness znam da je u tom fora nisam sad doma pa neznam kak se tocno to zove...kad dodem doma napisem ti tocno

1.odi u options,screen settings vertical adjust na 0,i horizontal 0 isto i stavi si video output na progressive (480p),jer zna izbacivat ako nije tako namješteno.

2.kad udes u utrku stisnes start odes u screen settings;brightness ti mora bit na 0,isto tako i contrast na 0.

ako zatreba kaj javi slobodno,meni radi ok sve...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:01 (anto te nakanto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nisam htio novu temu otvarat pa ću nastavit ovu.

Problem je u tome što ne mogu koristit kontrole gamepada nego samo tipkovnice. Namjestio sam sve tipke i samo tipkovnica radi :/ Zna itko problem? Igra mi se malo :)

0 0 hvala 0
15 godina
O kojem PAD pluginu se radi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Lilypad svn 0.11.0

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao sam pcsx2 te sam htio zaigrat King's Field IV PAL (SLES50920) koji na Compatibility list-u navodno radi mada igra ima iste glicheve kao i NTSC varijanti. Probao sam se malo igrati s plaginovima nije pomoglo. Jasno imam zadnju SVN verziju emulatora no i dalje stanje nije savršeno no ipak je ovo najbolja PS2 emulacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
footballer kaže...

Lilypad svn 0.11.0

Koji gamepad imaš? Također stavi screenshot postavki plugina.

12 godina
neaktivan

Imam problem sa PS2 emulatorom, prebrzo mi radi. Kad pokrenem igru 2 puta je brza nego sto treba. PC konfiguracija Intel i3, 8 gb ram, ati hd 7750 HD 1 gb ddr5

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj prčkati po tabu "Speedhacks", nalazi se u "Emulation settings". Dosta pomaže kad je prebrzo ili sporo.

E da, i GS tab pogledaj, za limiter i frameskippanje.

Nadam se da će još netko naići.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 0:03 (AlienWare1).
15 godina

Probaj stisnuti F4 kada si u igri ili otići u Emulation Settings->GS->Disable Framelimiting i makni kvačicu.

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja mogu igrat sve igre na mom...PS2 :D (ima ga za 700 kn nov tako bolje kupite nego sa za****vati sa emulatorom,Genesis i SNES emulator vec ima smisla)

Dejan
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
protjeran
dejko2 kaže...

Ja mogu igrat sve igre na mom...PS2 :D (ima ga za 700 kn nov tako bolje kupite nego sa za****vati sa emulatorom,Genesis i SNES emulator vec ima smisla)

ili polovan za 150-200 kn

15 godina
dejko2 kaže...

Jel ima potrebe spamati temu bezveze? Ne, ja nisam znao da na PS2 možeš igrati PS2 igre, svašta. Ljudi pitaju za PCSX2 i na to im se i odgovara.

A što ako si teenager koji je jedva nažicao starce za kompjuter (jer je korisno za školu, itd...) a htio bi si odigrati neku PS2 igru? Logično je da probaš sa emulatorom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 22:25 (Alkaline).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alkaline kaže...
dejko2 kaže...

Jel ima potrebe spamati temu bezveze? Ne, ja nisam znao da na PS2 možeš igrati PS2 igre, svašta. Ljudi pitaju za PCSX2 i na to im se i odgovara.

Uostalom lako je reči daj X Kn za PS2 (ili drugu konzolu npr.).

Što ako si teenager koji je jedva nažicao starce za kompjuter (ili djeli s nekim) a htio bi si odigrati neku PS2 igru? Logično je da probaš sa emulatorom.

sta se odmah pjenis ja predlozim a neki se odmah pjene -_-

Dejan
15 godina

Zato što si otkrio toplu vodu. Da, najkompatibinije je igrati igre na pravom hardveru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice