imam igricu i kad kliknem unistal ono izbaci neki broj 11** a kad stisnem ok dođe novo upozorenje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo vise infomracija!! koja igrica, koji OS, daj SS!!
je80te!! ja sam procitao da ne moze obrisat guzicu!? a sto je cudnije odmah sam pohitao na ovu temu da vidim kako mu mogu pomoci!!
haha taman sam to tija isto napisat hahahaha
probaj s njim , revo unistaller.napredna deinstalacija,zadnja po redu
edit: kad dođeš do opcije da pažljivo odabereš stavke iz registra: klikneš na označi sve i brisati,tako će izbrisati sve tragove u registru koji pripadaju tom softveru( tj igri )
Da, pokusaj. Ako ni s tim gadura ne ode onda je izbrisi prisilno iz Pr Filesa. I iz registra, naravno.
Pokusaj kako je preporuceno Revo uninstallerom. ako to ne radi pokusaj ponovno instalirati igru pa nakn toga odi na uninstall.
Objasni sto se tocno desava.
P.S. Nikako nemoj prckati po registryju ako se ne kuzis u to jer mozes napraviti vise stete nego koristi.
E jel zna tko kak da izbrišem igricu a nemam cd?
E jel zna tko kak da izbrišem igricu a nemam cd?
zna
a što će ti cd da bi obrsao igru?
nice bump lol
Ne treba ti CD za micanje igre, odi u control panel, add/remove programs(ili programs&features) i nadji na popisu igru i Uninstall.
super komentar @inferno - keep up the good work!
.
nice bump lol
Ne treba ti CD za micanje igre, odi u control panel, add/remove programs(ili programs&features) i nadji na popisu igru i Uninstall.
super komentar @inferno - keep up the good work!
Baš tad traži cd...
procitaj peti post odozgo, revo uninstaller.
probaj perfect uninstaller.to je jedini uninstaller koji potpuno izbriše stvar sa kompjutera.npr,kada mi istekne trial od TUNE UP UTILLITIES,deinstaliram ga sa PERFECT UNINSTALLEROM,i opet instaliram,i opet imam 30 dana.