Ne radi mi mic ! :( Rusio sam windowse i od onda ne radi, probao sam na laptopu i tamo radi... Nez u cemu je problem. Evo slike kad idem tamo dolje na onaj mic... Kao da ga uopce nema... Nez dal sam toliki bot da neznam sloziti ili sto?
Ne radi mi mic ! :( Rusio sam windowse i od onda ne radi, probao sam na laptopu i tamo radi... Nez u cemu je problem. Evo slike kad idem tamo dolje na onaj mic... Kao da ga uopce nema... Nez dal sam toliki bot da neznam sloziti ili sto?
imaš tutorial na ovom linku, nadam se da će pomoći
http://www.skype.com/intl/en-us/support/user-guides/sound-setup-xp/
Da ali meni je prikazano kao da mi mic uopce nije ustekan
http://img135.imageshack.us/img135/2327/84903334.png
gle ovo zaokruzeno...
tako je i tamo, zato pogledaj još jednom slikice po redu
Oznacim sve tamo na Playback i Recording Propertis i opet je isto :S
Nemam pojma mislim da je utor za mic pokvaren !
Hebe me i to da kad idem na Test sound i pustim si pjesmu na slusalice...Pjesma se cuje a moj glas ne...
ALOOOOO Oce neko pogledati ovu temu?????
Ako neko ne kuzi ------ MIC = MIKROFON !!!
Hebe me i to da kad idem na Test sound i pustim si pjesmu na slusalice...Pjesma se cuje a moj glas ne...
Pa ni ja ne čujem svoj glas na slušalice kad pričam na mikrofon...
Idi na Control Panel- Sound and Audio Devices-Voice-voice recording- kao Default device stavi svoju zvucnu karticu, i onda na Test hardware pa javi rezultate
Looka, ja ti kazem da kad nazovem nekog, i pustim pjesmu na slusalice, i govorim nesto, da on cuje pjesmu a mene ne...
Oke probat cu ovo...
I dalje je isto.....
Ajde pomoc neko molim vas i dalje mi ne radi :((((((((((
Vjerovatno ti se pokavrio utor za mic,nis drugo nemoze bit,po meni!! Eto kraj price.... :) :)
skini sebi program Audacity...i probaj snimit nesto ;)
njega imas na bug-u
Necu to skidat jer sam probao preko skypa...A i ja mislim da je utor..Jer na laptopu radi...Kak se to moze popravit? Ako se uopce moze?
Probaj ga uvaliti sa zada,ako se bude bunio unda mu ga uvali s prjeda.