Google Earth misterija

poruka: 9
|
čitano: 3.373
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google Earth misterija

Ovo je ocito moguce samo kod mene XD. Skinuo sam google earth novi 5.0 (na računalu gdje mi je XP) i sve normalno instalira i pokrene, ali kada se program otvori na planetu zemlji nemam označene granice žuto...odnosno nemam ništa jer nemam kućice sa lijeve strane gdje se može zakvačiti npr. ceste,3D prikaz, granice, ulice itd. meni se ne vide te kućice niti mogu staviti kvačicu tamo. Isto tako kada otvorim google earth pojavi mi se prozor sa TUTORIALOM, ali ne mogu maknuti kvačicu da mi se više ne uključuje Tutirial kada pokrenem google earth jer nema kućice. Pre smiješno je!! Dok mi na Windows 7 (na drugom računalu) normalno radi sve i imam kućice i normalno mogu zakvačiti ili otkvačiti nešto od navedenog. Ima li netko sličan ili isti problem ili ga zna kako riješiti? I da još nešto ..reinstalacija ne pomaže!! Hvala unaprijed

http://i39.tinypic.com/2s01xyg.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Google Earth misterija

XP SU WINDOWSI su normalni ko i svi ostali samo su ipak malo lošiji ja sam imao XP pa čim sam ga instalirao odmah su mi se srušili najbolje ti nemoj koristiti re windowse i drži se windows 7=otkad ih ja imam Osmijeh uh nemogu se ni sjetiti mislim da će od 1.8 biti već 3 godine

probaj eto

16 godina
neaktivan
Imaš Windows 7 3 godine? Tko si ti? Steve Ballmer? ROFLMAO
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
protjeran

Dobro nemam baš 3 godine neke 2 i pol

15 godina
Google Earth misterija

Windows 7 je izašao 22. listopada 2009. godine.

Možeš ga imati najviše 281 dan, odnosno 9 mjeseci i 8 dana, odnosno:

• 24.278.400 sekunda
  • 404.640 minuta
  • 6744 sati
  • 40 tjedana (zaokruženo)

Odnosno, imaš ga manje od godine dana.

I to sve ako si ga kupio na taj dan.

OT:

Imaš li zadnji DirectX?

Imaš li zadnju verziju grafičke kartice?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 20:17 (deadman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
deadman kaže...

OT:

Imaš li zadnji DirectX?

Imašli zadnju verziju grafičke kartice?

Što ima veze jeli zadnja verzija grafe ili nije?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 20:48 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
Cro.Renger50 kaže...

XP SU WINDOWSI su normalni ko i svi ostali samo su ipak malo lošiji ja sam imao XP pa čim sam ga instalirao odmah su mi se srušili najbolje ti nemoj koristiti re windowse i drži se windows 7=otkad ih ja imam Osmijeh uh nemogu se ni sjetiti mislim da će od 1.8 biti već 3 godine

probaj eto

Cro.Renger50 kaže...

Dobro nemam baš 3 godine neke 2 i pol

Ovo je nesto najjace sto sam procitao na forumu do sada...svaka ti cast, bas si me nasmijao posteno...

He who dares, wins
15 godina
protjeran
Google Earth misterija

hehe dobro je samo sam se zezao nemam uopće ni 2 i pol godine ni godinu dana ni 11 mjeseci neg tek mjesec dana kad sam izbrisao vistu pa sam opet stavio vistu i na kraju nije uopće bilo donje trake pa sam stavio windows 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...
deadman kaže...

OT:

Imaš li zadnji DirectX?

Imašli zadnju verziju grafičke kartice?

Što ima veze jeli zadnja verzija grafe ili nije?

Sorry, nisam napisao da ako ni nakon isključivanja opcije Atmosphere (View -> odznači opciju Atmosphere) ne radi kako treba; jedino logično riješenje je da treba nadograditi drivere od grafičke.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice