Google Account - problem

poruka: 6
|
čitano: 2.992
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Google Account - problem

Evo ispričavam se ako je ovo kriva tema al nisam znao di da ovo stavim...znači problem je sljedeći: Kad god probam ući u svoj Google Account (gmail, youtube... ) pojavi mi se poruka:

"Your browser's cookie functionality is turned off. Please turn it on."

E sad, ja sam očistio cache, provjerio i cookieji su uključeni, briso povijest ali i dalje nemogu pristupiti svom mailu.. jel zna netko što je problem i kako se isti riješava?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:28 (hammerfall).

0 0 hvala 0
17 godina
Google Account - problem

A jesi probao s drugim browserom?

Ako ti na vise njih ne radi probaj na drugom racunalu.

Meni uredno rade svi accountovi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google Account - problem

Probano na ostalim browserima i ne radi ni na mozilli i ie-u, na mobitelu radi...samo na ovom kompu nece, neznam zasto {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:47 (hammerfall).
13 godina
neaktivan
hammerfall kaže...

Evo ispričavam se ako je ovo kriva tema al nisam znao di da ovo stavim...znači problem je sljedeći: Kad god probam ući u svoj Google Account (gmail, youtube... ) pojavi mi se poruka:

E sad, ja sam očistio cache, provjerio i cookieji su uključeni, briso povijest ali i dalje nemogu pristupiti svom mailu.. jel zna netko što je problem i kako se isti riješava?

Koji AV program koristiš, možda si stavio u njemu da zabrani cookie, napravi scan sa Malwarebytes-Anti Malware ili sa Hitman-om.

Poželjno je stisnuti HVALA
15 godina
neaktivan
Fero kaže...
hammerfall kaže...

Koji AV program koristiš, možda si stavio u njemu da zabrani cookie, napravi scan sa Malwarebytes-Anti Malware ili sa Hitman-om.

Evo sredeno je sad, bio je neki virus u pitanju...inače koristim Aviru al sam za ovo dubre skino Microsoftov AV

15 godina
neaktivan
Google Account - problem

Ja se ispricavam otvoriio post na krivom mjestu. Radi se o google accountu na mobitelu.

Stavio sam je ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/gb-237-cyanogenmod-problem-google-accountom/185058.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 23:31 (nerevar20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice