Folder lock

poruka: 6
|
čitano: 4.738
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Folder lock

Pozdrav.

volio bih znati ime nekog programa koji zakljucava odredeni folder preko mreze; dakle na jednom racunalu unutar (1/15) a da ga ostali korisnici (ostalih 14/15) nemogu otvarati ako ne upisu sifru..? dakle, dost hitno mi treba, pa ako mi neko moze pomoc, dobi cevape i eventualno pivce (ali neko bosansko, jeftinije)

0 0 hvala 0
17 godina
Folder lock

Ovak našao sam 2 programa od toga ja koristim ovaj zadnji. Koliko je to čevapa i piva??? (šala)

http://www.sharewareconnection.com/program-lock-and-file-encrypt.htm

http://www.newsoftwares.net/folderlock/

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2008 11:19 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Folder lock

dakle, ovaj FOLDER LOCK bi trebal zatvoriti folder po izboru tako da ga ostali nemogu otvoriti? to je isprobano? (ako je dobis porciju cevapa i osjcko!)

17 godina
Folder lock

Tak je, imam ga ja. PROVJERENO.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Folder lock

pozz...ovako,instalirao sam folder lock da zastitim neke foldere i onda sam formatirao particiju bez da sam prethodno izbrisao lozinku kod folder locka...i sada ne mogu otvorita taj folder a vazan mie..javlja mi se poruka access is denied...molim vas pomagajte..hvala..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Folder lock
genocid13 kaže...

pozz...ovako,instalirao sam folder lock da zastitim neke foldere i onda sam formatirao particiju bez da sam prethodno izbrisao lozinku kod folder locka...i sada ne mogu otvorita taj folder a vazan mie..javlja mi se poruka access is denied...molim vas pomagajte..hvala..

Možda trebaš ownership prebaciti... To ti se radi ovako:

Idi na Start -> Control Panel -> Folder Options -> View i isključi Simple File Sharing (zadnji je po redu)

Kad si to obavio, odaberi Folder, u ovom slučaju Disk, te klikneš desnim klikom na njega. Stisneš Sharing and Security, odabereš karticu Security, klikneš Advanced, zatim ideš na karticu Owner, te odabereš account, klikneš Ok i to bi trebalo riješiti tvoj problem. Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice