Koji je po vama najbolji program za defragmentaciju harda, ja koristim Perfect Disk ?
Defragmentacija HDD-a
- poruka: 34
- |
- čitano: 8.641
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Jednostavan,radi sam,radi dobro,jednom instaliran možeš na njega zaboravit
Baš sam razmišlja instalirat ga, znači dobar ?
Instaliraš i možeš zaboravit da ga imaš.
Staviš sve particije na automatsko defragmentiranje i sve radi sam.
Nemoraš uopće dirat(ali možeš)
a ima i par finih opcija.
Mislim da je čak nekaj o njemu bilo u bug-u.
Ili su to bile neke druge novine?
Neznam više točno
O&O disk defrag
O&O disk defrag
O&O disk defrag
..."Diskeeper" je vječna radilica, podiže performanse hard diska, da bio je u Bug-u predstavljen...mene bi na primjer zanimalo koliko korisnicima istog su se poboljšale performanse....
...inače sama defragemenatcija zgodno je obaviti s "AusLogics Disk Defrag", barem radi šarenila boja za razliku od onih već stoput viđenih u Win defragmentatoru...
Perfect Disk ili Diskeeper
defregmentaciju vrsim sa tune up utilities. zgodan programcic jer ima i mnogo drugih opcija ciscenja, defregmentacija registrya itd. takodjer se moze podesiti da sam u odredjeno vrijeme defregmentira..
Što se tiče defragmentacije Diskeeper je za mene bog a TuneUp koristim svako tolko da malo počistim komp od smeća
0&0 i diskeeper, ako nisi u mogucnosti, onda nije los ni onaj u windowsima
O&O Defrag je odličan
O&O disk defrag, jednostavan za korištenje, bogat opcijama i poprilično moćan

Baš ću probati taj O&O defrag kad ga toliki čitatelji hvale.. duže vrijeme koristim samo 'defaultni' Windows defragmenter (znam da je šrotko, ali eto..), prije sam koristio Nortonov u System Works-ima.
Diskeeper
O&O Defrag.Ima onu zgodnu opciju da sve fajlove poreda po imenu.Meni se brže pokreću Windowsi
pali smo na dno
homo si skupa na BIRO.
iako sam probao vecinu programa za defragmentaciju O&O Defrag mi je najdrazi
Pa normalno da nemaš 45$ ako imaš O&O upravo toliko si potroši za ist
Diskeeper
Diskeeper 2008 još bolji od prethodnika. Jedino me živcira šta je preuredan. Nemožeš ni usb stick piknuti a da ga ne posloži.
LAP-HP 6710s, 15,4“, C2D T7300 2,0ghz, Intel X3100 384mb, Samsung 2x1gb ddr2,667, Toshiba 120gb
POCKET PC-HP Ipaq rx5700, Samsung 400mhz, 1gb flash ROM, 64mb ram, Wm5, Gps, Bluetooth, SD/MMC
0&0 disk defrag. Taman kako treba (možda malo prešareno u zadnjoj verziji, al radi)
Paragon Hard Disk Manager 2009 Pro
Defregmentaciju radi van Windowsa. Može se bootati sa svog cd-a ako se Windows ne dižu. Može izrađivati particije i još mnogo toga
trenutno koristim tuneup, ali sam prije koristio o&o defrag i on mi je bolji. morat ću se ponovno vratit na njega
O&O Defrag je odličan
Diskeeper 2009