Catalyst 8.2

poruka: 18
|
čitano: 3.285
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

Jeli ga itko isprobao i kakvi su dojmovi?

Inace, imao sam problema sa 3870 i verzijom 8.1 (boje, kockica u lijevom kutu...) pa sam presao na 7.11.

Onda mi je u device manageru davao zuti upitnik na  Audio device on High Definition audio bus (sve je radilo ali ne razumijem zasto je onda racunalo signaliziralo da mi fali driver za to, sto god to bilo) tako da me zanima jel nova verzija popravila nekolicinu tih bugova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 9:38 (Radikal).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Catalyst 8.2

Navodno su novi driveri odlični. Probat ću ih danas pa ti javim.:)

Frankly, my dear, I don't give a damn.
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

A valjda su ovaj mjesec sredili Linux drivere. Niti jedna verzija mi ne radi kak spada na Debianu i redovito sam domaćin barem 80% bugova nabrojanih pod 'Known issues' na ATIevom siteu. Javim kad vidim šta sad ne valja....

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 9:56 (Artistar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja koristim ati-jeve drivere 8.1 s ati-jevog weba i sve radi kak spada u kombinaciji s asus hd3870! Dok ne naletim na poteskoce ostajem na ovim driverima.
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

na HD3850 rade savrseno...

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Testirano: izgleda da su ovi driveri odlični. Osim ubrzanja mislim da su čak otklonili ATIKMDAG problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2008 15:46 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Evo, isprobao i zbilja nisam primjetio da nesto steka ili ne valja. Ocito su ispravili vecinu toga sto je ljudima zadavalo muke.

Sad jos u 3 mjesecu Crossfire X podrska... Bar je tako najavljeno. Malo se pokrenulo to s driverima. Napokon

17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

Ajd nadam se da se neće moderi ljutit ako malo oftopičarim. Naime, imam HP 6715b za Ati RAdeon X1250. Skinuo CAtalyst 8.2 i ne mogu instalirat. Zna netko koji je pravi driver za ovu moju grafulju?

Nisam valjda osuđen na drivere koje nudi HP??

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da dobrim dijelom jesi. Ali možeš provjeriti; na driver info stranici imaš točan popis podržanog hardvera.

17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

Da, gledao sam popis. I moja grafulja je na popisu podržanih za taj driver. A kad krenem instalirati...error! Taj driver nije za moju grafičku karticu(integriranu). Smijeh

Ne znam baš da bi se AMD/ATI tako odrekao komada hardware-a i prepustio HP-u da prilagođava drivere.

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šteta.

Btw, nisu popravili famozni ATIKMDAG BSOD... idioti.

17 godina
neaktivan

Da, osuden si na to. Hp inace na svojoj stranici nudi drivere koji su oni testirali i koji rade bla bla bla...

Uglavnom, znas onda kako su aktualni.

E sad, sto ti mozes napraviti, iako ja to nisam nikada ali znam da se moze, to je da skines nove drivere a navodno postoji program koji ih prilagodi tvojoj kartici(taj program se koristi najvise za ekipu koja zeli novi driver na laptop).

Ne znam kako se program zove, ne znam kako to funkcionira, samo kazem da sam cuo da se moze i da to radi sasvim ok.

Morat ces se raspitat kod nekog bolje informiranog za to. Al nade ima.

17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

Program pronađen. Nisam baš siguran dal smijem postat link ovdje. No, ako netko želi...na PM ili u google upitat. 3. vrata lijevo.

Modificirao driver, al nekako sam skeptičan prema ovom "novom"..jeli, driveru...

A ništa, ajmo lupit. Kud puklo da puklo.

P.S.

Ipak sam odustao od instalacije modificiranog drivera pošto i na službenom forumu driver modifikatora dosta ljud se žali da driveri ne rade. Nula bodova. Ostaje mi samo čekat da HP izda nove drivere.

Ispričavam se za oftopičarenje...Nevinašce

...code your life...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 9:58 (coder_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd neki PM kako se program zove i to Cool

17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

Ja imam Catalyst 8.2 i ne vidim preveliku razliku od starije osmice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.2

Kod Catalysta 8.1 sam imao problem s malom kockicom u lijevom kutu desktopa a i ATI Overdrive Auto Tune mi je srušio sistem, izgleda da su s 8.2 to riješili, dakle ja zadovoljan !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Groza kaže...

Kod Catalysta 8.1 sam imao problem s malom kockicom u lijevom kutu desktopa a i ATI Overdrive Auto Tune mi je srušio sistem, izgleda da su s 8.2 to riješili, dakle ja zadovoljan !

Ja još uvijek imam gore, lijevo točkicu :(     -skinuo sam samo Display driver
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Groza kaže...

Ja još uvijek imam gore, lijevo točkicu :(     -skinuo sam samo Display driver
 znaci dobri su idem i ja po drivereCool

Moj stroj: MBO-Gigabyte MA69VM-S2
CPU-Amd Athlon 64 X2 6000+
RAm-Kingmax 800mhz ddr2 4 x 1gb
HDD-Segate 250gb
GPU-Gigabyte ati hd3850 256 mb...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice