Backup kao sync

poruka: 31
|
čitano: 5.741
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Backup kao sync

Evo probao sam test backup sa promjenom settingsa.

Uglavnom sa Duplicati mozes imat različit schedule za različite foldere, mozes radit backup bez enkripcije , i mozes kao backup destinaciju postavit sve zive i nezive cloud servise, ftp, unc path, lokalne foldere.

Ima i inkrementalni backup , download-upload limit za mrežu i net, filtere, te ima mogućnost ignoriranja timestampa kada radi backup što znam da je bitno ekipi koja se bavi fotografijom kada se radi o datumu nastanka slike itd.

Jedini minus za tvoju priču jest to što podatke kompresira kada radi backup. Mislim da neki sync program koji radi sa mreznim diskovima bi bio najbolje rješenje.

Za Free file sync ti netreba client server instalacija, a kopira samo razlike nastale od posljednjeg synca foldera, mozes stavit brdo foldera pojedinačno kao job te za iste odredit schedule ručno, ili mozes napravit jedan ogromni batch job di se svi folderi syncaju istovremeno.

Jedini minus mu je što moras ručno napravit schedule preko windows schedulera, ali je vrlo lako.

http://www.trustyetc.com/trustyblog/2012/10/07/automatic-backup-with-freefilesync/

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice