Zamjena za t-com

poruka: 5
|
čitano: 1.137
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zamjena za t-com

koja bi bila dobra zamjena za t-com i to da ima cijeli paket telefon,internet i tv gledao sam h1,iskon i optimu ali iskreno nisam siguran koji bi bio dobar što se tiče kvalitete i usluge molio bih pomoć 

0 0 hvala 0
13 godina
Zamjena za t-com

E to i mene zanima, makar o svakom od njih čuješ nešto loše, nešto dobro.. Ja sam dosta pratio bnet i za sad su mi oni favorit. Uzeo bih samo internet, ali trenutno nisu dostupni kod mene...Pošto sa t-comom nisam vise u ugovornoj obvezi, niti želim biti, samo cekam da se neka prilika pokaze da ih promjenim, telefon opce ne koristim!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zamjena za t-com

ma super su ali nisu dostupni kod mene samo tv a meni treba čitav paket zato što t-com em su skupi em nije neka usluga 

13 godina
Zamjena za t-com

Skupi su to je, ali po meni tcom ima ok vezu, meni barem ne puca, ali su skupi, telefon "moraš" imat ak očeš internet i meni telefona dodje, samo ta pretplata kojih 60-tak kuna nisam siguran, a bezveze.. bnet ima 10-16 megabita koliko sam skuzio za 150-tak kuna, i to mi bas pase, da ima kod mene ta opcija uzeo bih odma. Jedino kod mene moze satelitska, ali to nam isto netreba, nisam citao dobre komentare na njihov tv.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zamjena za t-com

Bnet ti je ok, ali ti tu dolazi najam modema (mislim da je 15 kn ako ćeš žičano povezati jedno računalo, 30kn ako češ wifi), za TV dobiješ digitalno/analogni uređaj koji ima samo scart izlaz (za čistu digitaliju moraš nadoplatiti).

Amis i optima često imaju problema, ne znam zašto i kako ali nisam još doživio da rade sami od sebe.

H1 nisam upoznat.

Sa iskonom do sada nisam imao nikakvih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice