koja bi bila dobra zamjena za t-com i to da ima cijeli paket telefon,internet i tv gledao sam h1,iskon i optimu ali iskreno nisam siguran koji bi bio dobar što se tiče kvalitete i usluge molio bih pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E to i mene zanima, makar o svakom od njih čuješ nešto loše, nešto dobro.. Ja sam dosta pratio bnet i za sad su mi oni favorit. Uzeo bih samo internet, ali trenutno nisu dostupni kod mene...Pošto sa t-comom nisam vise u ugovornoj obvezi, niti želim biti, samo cekam da se neka prilika pokaze da ih promjenim, telefon opce ne koristim!
ma super su ali nisu dostupni kod mene samo tv a meni treba čitav paket zato što t-com em su skupi em nije neka usluga
Skupi su to je, ali po meni tcom ima ok vezu, meni barem ne puca, ali su skupi, telefon "moraš" imat ak očeš internet i meni telefona dodje, samo ta pretplata kojih 60-tak kuna nisam siguran, a bezveze.. bnet ima 10-16 megabita koliko sam skuzio za 150-tak kuna, i to mi bas pase, da ima kod mene ta opcija uzeo bih odma. Jedino kod mene moze satelitska, ali to nam isto netreba, nisam citao dobre komentare na njihov tv.
Bnet ti je ok, ali ti tu dolazi najam modema (mislim da je 15 kn ako ćeš žičano povezati jedno računalo, 30kn ako češ wifi), za TV dobiješ digitalno/analogni uređaj koji ima samo scart izlaz (za čistu digitaliju moraš nadoplatiti).
Amis i optima često imaju problema, ne znam zašto i kako ali nisam još doživio da rade sami od sebe.
H1 nisam upoznat.
Sa iskonom do sada nisam imao nikakvih problema.