Pozz
Vjerojatno neki od vas koriste tunngle, korisnik sam nekih 2 mjeseca pa sad naizalim na problem ( problem nije spajanje na host ili kreiranje hosta, to sve radi sto se tice spajanja I port forwarda )....kod prve instalacije tunngle (koja nije bila beta) radilo je sve kako treba....no međutim posljednja 2 update-a ( BETA verzije ) tunngle nije isti kakav je bio, na sto to tocno mislim? problem je zapravo neki Tnglctrl.exe koji se pojavio u resursima kod -Taskmanager/Performance/Monitor resources, salje i prima oko 20-25kb te tako povecava moj ping s 30ms na 90ms ...i kad hostam i kad igram na drugim kvalitetnijim hostovima ( igram CoD World At War zombije ) ping uzasno varira ( bez downloada/uploada necega ) u prvoj fazi igranja do nekih 30min/1h je ping "donekle" stabilan no kasnije pocinje pretjerivati u rastu 55-60-85 i jos vise, tako je i igracima na mojem hostu kad hostam, brzina konekcije sumnjam dali je problem ( koristim t-com 5mb/0.5mb ) jer sam probao igrat sa ljudima do par kilometara udaljenosti od mog servera s istim brzinama ko moja navedena. Probao sam reinstalirati LAN drajvere, tunngle i jos par sitnica no nije pomoglo.
Ako na forumu ima ljudi koji koriste tunngle i imaju slican problem nek se jave u temu, svaki savjet je dobro dosao.