PC1 i PC2 se međusobno vide (slika u prilogu), na oba sam stavio particije da se sheraju ali kad se pokušam spojit izbaci mi neku poruku (slika). Kad sam pokušao spajanje preko "homegroupa" bez obzira sa kojeg kompa na koji javlja mi da pasword nije točan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi dobro složio poveznice za slike ili ti se nisu dobro učitale?!?!
Probaj ići ovim koracima: Share with -> Specific people... -> klikneš na strelicu u praznom polju i pojavi ti se padajući izbornik i tamo odabereš Everyone -> Add -> klineš na Share -> Done i mora raditi.
Ako te traži ime računala na koje se spajaš upisuješ ime (SLIKA 1) tog računala i lozinku od toga računala.
Daj onda stavi slike pa da vidimo u čemu ti je točno problem.
Probaj staviti na share-anje neku mapu unutar particije uz one korake kako sam naveo u postu gore.
Probao sam i to, imao sam umrežene kompove i dosad na xp-u i nije bilo problema, doduše bili su spojeni preko swicha a sad su preko webstar wireles routera od b-neta. Jedan komp je spojen žično a drugi wireles.
imas koji firewall aktivan?
kod mene u birou je bio slican problem. spajani su 2x XP 32bit + 1x win7 32 bit + 1x win 7 64 bit. nesto sam cackao, restartirao sustav i sad sve super radi osim sto sa oba win 7 compa ne mogu printati na 1 printer spojen na XP comp. sto je najcudnije mogu printati iz aplikacija ali ne i iz windowsa. zaista se ne mogu sjetiti sto sam tocno napravio, ali dirao sam i po firewall setingsima. znam da mi nikakva sifra na kraju nije trebala i da je sve islo preko istog imena mreze.