Radio online

poruka: 8
|
čitano: 2.302
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Radio online

Ako mi moze neko reci kako da zapocnem svoj radio online 

Ako neko zna neki besplatnio hosting za pocetak

A kasnije ako imate neke jeftine stranice sa hostinzima :D

Molim vas pomoc :D

0 0 hvala 0
17 godina
Radio online
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Radio online
galeb321 kaže...

Ako mi moze neko reci kako da zapocnem svoj radio online 

Ako neko zna neki besplatnio hosting za pocetak

A kasnije ako imate neke jeftine stranice sa hostinzima :D

Molim vas pomoc :D

Koliko planiraš imati slušatelja? Kakav ti je bandwith?

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
trario sam :( hvala

@makaweli

neznam sta da ocekujem, to bi pokusao za pocetak sa besplatnim pa bi vidio koliko slusatelja imam, pa bi ti tek onda mogao reci, ali neznam zasad bi napravio za frendove i tako, a kasnije kako bude bilo, ako ljudi sami budu dolazili preko online mreza di bi stavljao linkove, onda bi uzeo unlimited liseners ako uzimam host :D
17 godina
neaktivan
galeb321 kaže...

@makaweli

neznam sta da ocekujem, to bi pokusao za pocetak sa besplatnim pa bi vidio koliko slusatelja imam, pa bi ti tek onda mogao reci, ali neznam zasad bi napravio za frendove i tako, a kasnije kako bude bilo, ako ljudi sami budu dolazili preko online mreza di bi stavljao linkove, onda bi uzeo unlimited liseners ako uzimam host :D

Ako planiraš za par prijatelja ono 3-5 ukoliko imaš dobar net možeš napraviti vlastiti server, dakle da sve podatke uzimaju slušatelji od tebe. To dakako zahtjeva jako puno bandwitha, jer preko hostinga tebi se broji samo upload na server dok listeners vuku sa hostinga, u ovom slučaju sve ide od tebe. Sa klasičnim T-Com ADSL 4Mbit možeš 3,4 slušatelja oprskrbljivat bez prevelikog laga i štekanja, no sve više od toga ne dolazi u obzir. Od free hostinga listen2myradio je vjerojatno najpopularniji, ali imam loša iskustva sa free hostinzima, tak da...

16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
galeb321 kaže...

@makaweli

Ako planiraš za par prijatelja ono 3-5 ukoliko imaš dobar net možeš napraviti vlastiti server, dakle da sve podatke uzimaju slušatelji od tebe. To dakako zahtjeva jako puno bandwitha, jer preko hostinga tebi se broji samo upload na server dok listeners vuku sa hostinga, u ovom slučaju sve ide od tebe. Sa klasičnim T-Com ADSL 4Mbit možeš 3,4 slušatelja oprskrbljivat bez prevelikog laga i štekanja, no sve više od toga ne dolazi u obzir. Od free hostinga listen2myradio je vjerojatno najpopularniji, ali imam loša iskustva sa free hostinzima, tak da...

ja sam razmisljao nesto oko  25 :D i gledao malo za hostinge od hrvatkish je najeftiniji infoit ok 25 slusatelja tako ne 600 kuna god :(

17 godina
neaktivan
Radio online

Hmm zašto hrvatski hosting? Mislim da ima kvalitetnijih..

Klik!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 15:41 (makaweli).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hehe rade bi hrvatski, ali isto sam i nasao strani kao server room i oni su 20$ za auto dj i jos nesto mjesecno, a to je oko 1200 kuna god
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice