POP server Freemaila na Net.HR-u

poruka: 9
|
čitano: 15.386
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me ima li netko namještenu provjeru e-maila na Net.HR-u preko njihovog POP servera i da li vam to radi? Meni su se poruke preko POP-a importale na GMail account, ali od petka, 17.4. javlja se greška "Connection timed out". Sve je dobro radilo doslovno - godinama. Poslao sam im i mail u ponedjeljak, ali još nisam dobio nikakav odgovor (osim onog automatskog).

I dalje na stranicama pomoći i u postavkama na http://freemail.net.hr/ je moguće aktivirati POP. Provjerio sam da li je POP aktivan, lozinku i imena servera. Sve se čini u redu ali i dalje ne radi... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: POP server Freemaila na Net.HR-u
MSX kaže...

Zanima me ima li netko namještenu provjeru e-maila na Net.HR-u preko njihovog POP servera i da li vam to radi? Meni su se poruke preko POP-a importale na GMail account, ali od petka, 17.4. javlja se greška "Connection timed out". Sve je dobro radilo doslovno - godinama. Poslao sam im i mail u ponedjeljak, ali još nisam dobio nikakav odgovor (osim onog automatskog).

I dalje na stranicama pomoći i u postavkama na http://freemail.net.hr/ je moguće aktivirati POP. Provjerio sam da li je POP aktivan, lozinku i imena servera. Sve se čini u redu ali i dalje ne radi... 

Adresa POP3 servera je pop.net.hr

17 godina
Marko :D kaže...
Adresa POP3 servera je pop.net.hr

Hvala ti, proradilo!!!

Stvarno ne znam kako si ovo skužio. Nigdje, ama baš nigdje ne piše da se POP server mijenjao. U njihovoj stranici pomoći i dalje piše pop3.net.hr (screenshot), a i u automatic replyju koji sam dobio također piše isto.

Svaka čast. 

16 godina

kad googlaš pop3, treba pop.. i ostalo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Da ne otvaram novu temu postavit cu ovdje. 

Jeli mozda jos netko ima problema sa imap serverom za net.hr. 

Do negdje polovine 2. mjeseca je sve radilo ok, imap.net.hr, kor_ime@net.hr, pwd. 

Odjednom je sve prestalo radit, imap vise nisam uspio namjestit, ali sada sam postavio pop.net.hr, ali se ponasa kao IMAP. Cudno mi je to malo, poslao sam mail podrsci, ali samo sam dobio onaj automatski odgovor.

A.D.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kod mene je ista stvar, IMAP server je radio do 13.02 onda mi je Aquamail počeo bacati error i s nikakvim postavkama ga nisam uspjela složiti. Prebacila na POP al radi kao IMAP. 

A podrška im je trla-frla, prije će ti izrast 3 ruka nego ti oni odgovore. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
neaktivan
unic0rn kaže...

Da ne otvaram novu temu postavit cu ovdje. 

Jeli mozda jos netko ima problema sa imap serverom za net.hr. 

Do negdje polovine 2. mjeseca je sve radilo ok, imap.net.hr, kor_ime@net.hr, pwd. 

Odjednom je sve prestalo radit, imap vise nisam uspio namjestit, ali sada sam postavio pop.net.hr, ali se ponasa kao IMAP. Cudno mi je to malo, poslao sam mail podrsci, ali samo sam dobio onaj automatski odgovor.

ddarknessfairyy kaže...

Kod mene je ista stvar, IMAP server je radio do 13.02 onda mi je Aquamail počeo bacati error i s nikakvim postavkama ga nisam uspjela složiti. Prebacila na POP al radi kao IMAP. 

A podrška im je trla-frla, prije će ti izrast 3 ruka nego ti oni odgovore. 

Podrška ti zapravo neće ni odgovoriti. Ja sam im jedan mail poslao prošle godine i evo ni dan danas nisam dobio odgovor (samo onaj automatski odgovor). Mislim da je vrijeme da se prebacite na neki ozbiljniji mail servis poput Gmail, Outlook.com, Yahoo! Mail, Yandex.Mail, Zoho Mail...

16 godina

Onda smo to rijesili, problem je sto se taj mail koristi vec dugi niz godina, pa je sad jedino to problem. Ali slazem se da je prelazak na neki ozbiljan mail servis jedina opcija. 

Hvala svakako :D

A.D.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moja preporuka su Outlook.com i Yandex.Mail. Oba mail servisa mogu povući poštu od drugih mail providera tako da svu poštu možeš vrlo lako importati na novi mail.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice