Neradi mi internet na mobitelu

poruka: 14
|
čitano: 13.047
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam jedan problem.. neki dan mi je stari kupio bon i danas ujutro prije škole si idem aktivirat opciu INTERNET M .. sve to napravim  i idem na internet i neće se spojit...nakon nekoliko minuta kaže "Error: Request timed out" (moj mobitel Samsung GT-E2120)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koja mreža?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

od t-mobile (TM HR WAP)- to piše u postavkama profila

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 13:34 (bigboy98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posalji W na 1598

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 13:37 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Neradi mi internet na mobitelu

el se plača šta :D

14 godina
neaktivan

Ja mislim da ne jer sam to naso na T-Mobile-ovoj stranici i jos nesto evo ti tu neki tekst kratki pa procitaj:

Sustav će prepoznati uređaj koji koristite te vam poslati odgovarajuće postavke. Kad primite postavke, upišite PIN 1234 i kliknite na "spremi", kako bi postavke bile spremljene u vaš uređaj. Zatim isključite svoj uređaj i ponovo ga uključite.
SMS poruka kojom inicirate slanje željenih postavki na 1598 se ne naplaćuje ukoliko je šaljete iz T-Mobile HR mreže, a ako je poslana iz roaminga bit će naplaćena sukladno važećem cjeniku.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Neradi mi internet na mobitelu
Marko :D kaže...

Ja mislim da ne jer sam to naso na T-Mobile-ovoj stranici i jos nesto evo ti tu neki tekst kratki pa procitaj:

Sustav će prepoznati uređaj koji koristite te vam poslati odgovarajuće postavke. Kad primite postavke, upišite PIN 1234 i kliknite na "spremi", kako bi postavke bile spremljene u vaš uređaj. Zatim isključite svoj uređaj i ponovo ga uključite.
SMS poruka kojom inicirate slanje željenih postavki na 1598 se ne naplaćuje ukoliko je šaljete iz T-Mobile HR mreže, a ako je poslana iz roaminga bit će naplaćena sukladno važećem cjeniku.

hvala tii.. radi ko beba.. {#}

14 godina
neaktivan

Nis ak imas neki problem samo javi u Privatnu Poruku

0 0 hvala 1
15 godina

riješen problem

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 21:44 (Atomic-7).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Neradi mi internet na mobitelu

e ja imam samsung e250 tako nešto neznam sad imam tele 2 karticu prije nekoliko tjedana mi je radio internet pa sam otišao u postavke mreže i promjenio onaj dns 1 i onda mi nije više htjeo internet sta da napravim

Hvala unaprijed

14 godina
neaktivan
marac B. kaže...

e ja imam samsung e250 tako nešto neznam sad imam tele 2 karticu prije nekoliko tjedana mi je radio internet pa sam otišao u postavke mreže i promjenio onaj dns 1 i onda mi nije više htjeo internet sta da napravim

Hvala unaprijed

probaj vratit tvorniče postavke... :) ako i dalje bude sra*..zovi ih neka ti pošalju nove postavke...

=)
14 godina
neaktivan

e ja sam marac.B zaboravio sam sifru od onog profila probo sam vratiti postavke ali mi trazi neku sifru ali je neznam

14 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...
marac B. kaže...

Hvala unaprijed

probaj vratit tvorniče postavke... :) ako i dalje bude sra*..zovi ih neka ti pošalju nove postavke...

e jesam al trazi mi sifru neku al je neznam

14 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

e probo sam ali kazu da mi nemogu poslati postavke na mob  pa da nazovem njihov neki besplatan broj sa drugog moba da mi rucno unesu postavke da ja unosim a oni govore

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice