Jerk.com

poruka: 10
|
čitano: 6.502
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Jerk.com

E koristenjem Facea si pristao gubitak privatnosti (ako takvo nesto jos postoji na internetu)

Podesi privatnost tako da te trazilice ne mogu naci a ogranici pristup drugih na tvoj profil.

FF mi ne otvara ovu stranicu, ne znam zasto...

Najbolje ti je potpuno izbrisati profil sa glupog Facea.

Pozdrav!

Grješiti je ljudski, ali je za potpuni kaos potreban kompjuter

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerk.com

Meni FF, a niti IE 8 ne otvaraju tu stranicu.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jerk.com

meni niti Opera ne otvara stranicu, mozda da probam preko proxija?

edit: ne radi ni preko proxija, tko ce znat sta je

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 23:34 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jerk.com
Alex55 kaže...

Meni Opera otvara. Na Facebook-u imam uključena sva ta ograničenja, ali ću još jednom provjeriti - za svaki slučaj.

EDIT: Dolazi sutra! Belji se

sta dolazi sutra?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Jerk.com

Odlicno, trazio sam za svoje ime, a nasao je nekog sasvim drugog, a i on je 100% saint

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jerk.com

POZDRAV SVIMA!

upravo sam se registrirala na ovaj forum jer sam ugulala svoj problem i ovo je doslo ko naruceno!

dakle, vec neko vrijeme kad guglam svoje ime, izleti mi taj jerk.com. kako smo se u srednjoj skoli stalno registrirali na hi5 i te gluposti, mislila sam da je i to jedna od tih, pa se nisam previse zamarala. pogotovo jer sam 100% saint. ali, upravo sam guglala svoje ime i taj prokleti jerk.com mi je stavio profilnu sliku s fejsbuka. naravno, sad se ta slika izbacuje iz prve u trazilici slika na googleu. da stvar bude GORA, ja vise NEMAM prokleti facebook. niti mi je ta slika uopce i bila profilna u posljednjih 6 mjeseci!!! taj usrani profil na jerk.com-u me vrijedja pogotovo jer ga ne mogu maknuti, a sama ga nisam ni postavila (jer sama promjena profilne slike bez moje intervencije mi je i potvrda da ja s tim ni iz prve nisam imala veze). a  da stvar bude bolja, svatko moze mijenjati to kako zeli. npr, ja sam sad maknula sliku i zamijenila nekom gluposcu (da ne bude moje lice na tome, to je bezobrazluk!), a da se nisam niti registrirala!

ovo je cisto zadiranje u privatnost, jer nitko tko ima taj profil nije sam svojom voljom ga napravio. druga stvar je facebook, myspace i ostale gluposti. samom izradom prihvacas uvjete, ali ovo je bezuvjetno. sto uciniti, da li je itko od vas kojim slucajem ista saznao?

mene ovo jako uzrujava.

hvala na pomoci

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerk.com
Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jerk.com

Taj jerk.com je jako sumnjiv. Još nema dostupnih ocijena na WOT-u, a ni komentara. Prijavio sam i Google da pregledaju... Možda pomogne.{#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jerk.com

ehehehehehe biti če to korisno..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerk.com

na ovoj stranici vidim gore da piše: REMOVE ME, probajte to.

A na stranicu ste došli vjerojatno preko neke aplikacije (znate kako morate potvrditi da joj dajete pristup ovom i onom)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice