Evo otvram temu da postate svoje teme i dodatke za ff 3.5.
Ja sam našao neke teme na njihovoj stranici, najdraži mi je chromifox extrem 3. Ali nisam isprobavao nikakve dodatke pa bih vas molio da mi kažete neke korisne!
Evo otvram temu da postate svoje teme i dodatke za ff 3.5.
Ja sam našao neke teme na njihovoj stranici, najdraži mi je chromifox extrem 3. Ali nisam isprobavao nikakve dodatke pa bih vas molio da mi kažete neke korisne!
ova tema vec postoji
Postoji ali ne za novu verziju! Tema postoji o prijašnjoj verziji, a i neki dan sam htio instalirat neki add od prijašnje verzije i shebo sam cijeli firefox3.5
Poz svima! Ovako imam jedno pitanje, ali morate biti 100% sigurni da je tako i da je to provjereno. Slijedi pitanje: ''Ako obrišem Firefox Mozillu i ponovno instaliram hoce li mi svi bookmarksi i add onovi ostati ili ce se i oni obrisati?''. Imam jako puno bookmarksa i add onova, a moram obrisati mozillu jer mi nest ne valja pa me zanima hoce li 100% ostati sve ili ne. Hvala unaprijed!
Poz svima! Ovako imam jedno pitanje, ali morate biti 100% sigurni da je tako i da je to provjereno. Slijedi pitanje: ''Ako obrišem Firefox Mozillu i ponovno instaliram hoce li mi svi bookmarksi i add onovi ostati ili ce se i oni obrisati?''. Imam jako puno bookmarksa i add onova, a moram obrisati mozillu jer mi nest ne valja pa me zanima hoce li 100% ostati sve ili ne. Hvala unaprijed!
Nece se obrisati, ali ce se obrisati ako pri deinstalaciji stavis kvacicu na "Remove my Firefox personal data and customizations", no izbrisat ce se add-on-ovi. Skini si "FEBE" add-on, kroz njega uradi "backup", deinstaliraj FF, ukomponiraj "FEBE" i uradi "restore"
Nisam siguran, ali najednostavniji način da ih sačuvaš je da ih sejvaš, tj. u opcijama napraviš Export Bookmarks. Ukoliko ti je Firefox baš jako razmrdat da ga nemreš pokrenut, onda ti je moja topla preporuka da instaliraš Google Chrome ili Internet Explorer te nakon njihove instalacije importaš bookmarkse iz firefoxa. Mislim da bi te oba browsera trebala to automatski pitati nakon što je instalacija gotova. Poslije makneš firefox, instaliraš novi i samo napraviš istu stvar samo obrnuto. Iz IE ili Chorma exportaš bookmarkse i samo ih dodaš nanovno u firefox.
Možda postoji i jednostavniji način, al mi je ovo prvo palo na pamet.
Evo ja imam jedno pitanje koje neznam riješit. Naime updateom na ovaj novi 3.5 dogodilo mi se da više nemogu navuć link na bookmarks toolbar. Dovućem ga ali ima kao neku zabranu i neće ga stavit. Šta moram napravit da se to riješi? Hvala unprijed!!!!!