Cybergate

poruka: 3
|
čitano: 1.349
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Cybergate

Ovako neznam di bi smjestio ovo pitanje ali eto ovdje cu, a ako sam pogrijesio neka admini je premjeste di treba biti... trebao bi mi netko tko zna radit u tom programu tj. kako sa njime kontrolirat racunalo i te stvari jer su me pocela zanimat i jednostavno mi vrag neda mira , naravno neka se u PM javi jer neznam dal se ovdje smije o tome pisati ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Cybergate
Damir1908 kaže...

Ovako neznam di bi smjestio ovo pitanje ali eto ovdje cu, a ako sam pogrijesio neka admini je premjeste di treba biti... trebao bi mi netko tko zna radit u tom programu tj. kako sa njime kontrolirat racunalo i te stvari jer su me pocela zanimat i jednostavno mi vrag neda mira , naravno neka se u PM javi jer neznam dal se ovdje smije o tome pisati ? 

"CyberGate is a powerful, fully configurable and stable Remote Administration Tool coded in Delphi"

Ovo mi je bilo taman dosta {#}

All our needs put together don't bleed on their own... you paid for an eyeful - so behold the bull....
13 godina
neaktivan
Re: Cybergate
Deus ex machina kaže...
Damir1908 kaže...

"CyberGate is a powerful, fully configurable and stable Remote Administration Tool coded in Delphi"

Ovo mi je bilo taman dosta {#}

Puno si mi objasnio xD 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice