Adf.ly zaključana tema

poruka: 136
|
čitano: 40.512
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Adf.ly
Omniscient kaže...
meni adf.ly ide kao što vidiš na slici 75$. Tako je bez motike neče ič, zato bolje da se prebacimo na sharecash. 0.40$/download.
Sharecash me isplatio sveukupno 29$, sva sreča pa imam pp registriran na ameriku.

imam jai share cash ali neide... to kad imas takav youtbe acc. oji ima puno amera jer ja nmg skidat s toga stalno mora mnek bbrojeve dvat i to kad sam stavio kao fecbook pasword revaler odma mi maknulki svideo

17 godina
odjavljen
Adf.ly

za sharecash, šta osoba mora napraviti kako bi skinalu taj fajl?

0 0 hvala 0
16 godina
Ispunit survey ali u hrvatskoj nemozes jer su moras placat kao onaj glupi fake rengen i to...
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
16 godina
protjeran
Adf.ly

:PP jos cekam tih 2.40 $ uzimam novce i selim se na filesonic 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Adf.ly

jel ima onda koji "online servis" koji radi u hr? adsense ništa, adf.ly , sharecash isto :S

0 0 hvala 0
16 godina
adfly+fileserve/filesonic
17 godina
odjavljen
8ax kaže...
adfly+fileserve/filesonic

koji je bolji ? fileserve ili filesonic? kako oni rade?

16 godina
nema surveya ni nis...
17 godina
odjavljen
8ax kaže...
nema surveya ni nis...

Vidim da kolega gore ima fileserve i misli isplatiti novac...koja je fora sa pay palom? jel može biti regisitriran na hr ili?

16 godina
ne. fsonic lje bolji od fservea...
16 godina
protjeran
Adf.ly

samo morate imat nest kvalitetno za uploudat ,a ne neka fake sranja

ja sam prije dok jos nisam znao za filesonic/fileserve stavio Mount & Blade Warband sa piratskim MP i dobio sam oko 800 downloada samo na tome 

(preko youtube) ,ali nazalost to je bilo na megaupload pa nisu neki novci bili

And I heard as it were the noise of thunder One of the four beasts saying come and see and I saw And behold a white horse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrvatskafarkasevec kaže...

samo morate imat nest kvalitetno za uploudat ,a ne neka fake sranja

ja sam prije dok jos nisam znao za filesonic/fileserve stavio Mount & Blade Warband sa piratskim MP i dobio sam oko 800 downloada samo na tome 

(preko youtube) ,ali nazalost to je bilo na megaupload pa nisu neki novci bili

Imam ideju i sve... prije 5 dana sam krenuo sa adf.ly-em i imam 100-tinjak klikova sad i vjerujem da bi barem pola od tih mogli biti downloadi da sam radio sa filesonicom.

Molio bih samo kad bi objasnili malo šta treba napraviti da bih isplatio novac preko file sonica.

13 godina
neaktivan
Adf.ly

Pozdrav svima na Forumu-

Novi sam ovdje pa vas molim za malu pomoć ,ako neko zna kako ukloniti adf-ly sa stranica fb-a.

Problem nastane posle prijave na fb za 5 sekundi iskače ekran sa aplikacijom adfly i porukom ‚‚tražena stranica nepostoji''

molim kliknite na neki link tu ,posle klika stranica otvara polje za upis URL-a,

Sve sam pokušao (blokiranje adf.ly u podešavanjima sigurnosti,blokiranje e-maila adf-a ali ona stranica se nepobitno vraća,svaki put)

Neko je prijavio račun kod adf-ly na moju e-mail,ja sam ga odjavio i račun nepostoji ali aplikacija je svejedno ostala,

Kako da ovo riješim ?

Skenirao sam komp (nema virusa niti bilo šta drugo)..

Koristim dva Fb naloga sa dvije različite e adrese i lozinke i na oba je isto (adf.ly) ih blokira.

Vlaja..

VlajaR

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Adf.ly

Pozdrav, vidim tema je zastarila...No koristim adf.ly nekih 4 mjeseca, i zarada mi je 15$, jako, jako mala. Ali evo u posljednje vrijeme radim neke trikove, kako da dovucem posjete iz SAD-a, jer najviše placaju na posjete iz SAD-a, moie posjete konstantno rastu. Možete zarađivati na vlastitim stranicama, ili otvoriti tisuce blogova, i reklamirati se.

Ja koristim blogove...Par chatova, i fb.

Postoje neke cake, mali trikovi, ali u biti i nisu vam to trikovi, samo moraš malo razmisliti i prokontatit kako da privucete posjete, s kakvim materijalom i slicno.

Znaci kreirate blog, više njih, imate scriptu adf.ly koju cete ubaciti u blog, i onda taj link razbacujete po internetu. Preporucujem da kreirate na engleskom jeziku, tako cete imati 1000 posjeta dnevno, iz SAD-a, ali i drugih zemalja.

Ja imam blogove na blogspot-u, i imam jedan gdje posjeta bude dnevno do 800+, svaki dan rastu, ali se moram truditi, ulagati maximalne napore. Treba vam i vremena, malo mašte, i to  je, sve.

Isplati se. Razmišljala sam odustati, zbog tako male zarade, ali nakon par mojih ideja, i mašte, uloženog truda, sad se isplati.

Svaki dan imam više i više zarade, i posjeta, jer na osnovu posjeta zarađujem.

Postoji jedan chat, na kojem svaki dan ubacujem linkove, i tu su posjete preko 1000 dnevno. Ako vas bannaju, promjenite ip, i useraname, nema registracije.. Lahko je da lakše ne može biti. Na chatu sam više od mjesec dana, i stalno ubacujem linkove, i ljudi dolaze, uglavnom iz SAD-a.

Ko je zainteresovan nek se javi na e.mail: seherzada.suman@gmail.com

Imam fb page, preko koje sharujem linkove, također postoji mogucnost da ubacujete adf.ly linkove, i ako je fb ih blokao, ali postoji trik, ne preko stranica, i scripti, vec linkovi samo...

Pa ako je neko zainteresovan, nek se javi na e-mail, ja cu mu pomoci kreirati blog, i da odabere temu, koju ce posjecivati 1000 ljudi dnevno, istina je, nije nikakva prevara, i može biti moderator na mojoj stranici, ako bude dovodio/la clanove, onda može da izbacuje link na toj mojoj stranici, i da se reklamira, naravno uz partnerstvo, i neku razmjenu linkova, ili bannera, ja novac ne tražim, niti naplacujem bilo što...

Otvorena sam pomoci svima, koji mi se obrate...I ako je tema zastarjela, ja cu je malo osvježiti, ako ima neko zainteresovan. Šaljite mi mailove, otvaram ih svakih po sata, tako da postoji mogucnost da vam odgovorim u roku od sat, vremena....

Srdacan pozdrav...

0 0 hvala 0
15 godina
Adf.ly

Može isplata u naturi?{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Adf.ly

MA NEMA PARA BESZ MOTIKE {#}

EVO JA 900 VIEWS 0.75$