El ima tko da mi objasni kako funkcionira adf.ly
Pročitao sam da se za tisuću posjeta dobije 4 dolara ali ne razumijem što da uradim?????????????????????
HELP
El ima tko da mi objasni kako funkcionira adf.ly
Pročitao sam da se za tisuću posjeta dobije 4 dolara ali ne razumijem što da uradim?????????????????????
HELP
Kolko sam ja skužio regaš se na stranicu, staviš link tamo i skratiš, i spamaš svima da ga posjete..
Da kolko sam ja skužio..
evo kad se vec razmjenjujemo moze netko kliknut i na ovo :p http://adf.ly/24I45
Evo ti klikneš na ovaj skraćeni link i onda te u ovom slučaju vodi do jedne zadnimljive igrice
ili klikneš na ovaj koji te vodi do sexy komada u bikiniu
Moraš kliknut "SKIP AD" u gornjem desnom kutu.
Evo ti klikneš na ovaj skraćeni link i onda te u ovom slučaju vodi do jedne zadnimljive igrice
necemo sad pretjerivat :p
Htio je objašnjenje. Moj post više objasni nego tvoj.
@autor, adl.fy ti plaća za 1000 klikova 4$što je jako malo i od toga nema zarade. To se radi iz zezancije, evo ja u dva dana skupio malo više od 0.1 dolara :D
Htio je objašnjenje. Moj post više objasni nego tvoj.
@autor, adl.fy ti plaća za 1000 klikova 4$što je jako malo i od toga nema zarade. To se radi iz zezancije, evo ja u dva dana skupio malo više od 0.1 dolara :D
A u drugu ruku ja u isto vrijeme skupio 1.5$ + sharecash 0.75$ (sharecash je jedan dan). Naravno ovo radim iz puke zezancije :)
da vas ispravim 1000 klikova je 0.5$ a ne 4$
jel to vrijedi i da sami sebi kliknemo 1000 puta ili bas mora bit razlicit ip? :D
jel to vrijedi i da sami sebi kliknemo 1000 puta ili bas mora bit razlicit ip? :D
mora baš bit različit IP,probaj sa nekim proxy-om
ili 1000 puta restartam ruter :D
ili 1000 puta restartam ruter :D
neće ti šljaka ni sa proxijem mislim,najbolje bi ti bilo da napraviš YT vid sa par adf.ly linkovima koji vode do nekog downloada
Prokurvaj se po raznim forumima i youtubeu, pa kad skupiš dovoljan broj subscibersa, onda postaj linkove do mile volje :)
al svejedno malo mi je glupost to. tih 0.5 dolara ili koliko vec cu prije nazicat nekog ili jos bolje zaradit u 2 min, a ne cekat 1000 klikova 3 godine
ja sam zaradio 75$ s adf.ly-em ^^
reci nam tajnu
Ekipa dosta diže novce na stranicama na facebooku s slikama sexy žena ili nekih gluposti. Link te odvede preko adf.ly do rečene stvari iz stranice. Znaju stranice imat i po 100 000 ljudi. Sad zbrajaj. Dnevno napraviš jednu stranicu najmanje.
koliko mjesecno otprilike dobijes?
S adf.ly-om ćeš teško zaradit, moguće je ali na Američkom tržištu u Hrvatskoj jako teško, doslovno nikako jer se premalo cijeni "klik" u onosu na Ameriku.
Evo kad dođem do 100 klikova, kako je krenulo za jedno tjedan dana možda, pa ti kažem da li sam koliko sam zaradio u odnosu na Ameriku.
S adf.ly-om ćeš teško zaradit, moguće je ali na Američkom tržištu u Hrvatskoj jako teško, doslovno nikako jer se premalo cijeni "klik" u onosu na Ameriku.
Evo kad dođem do 100 klikova, kako je krenulo za jedno tjedan dana možda, pa ti kažem da li sam koliko sam zaradio u odnosu na Ameriku.
kolko sam ja sa klikovima koje sam ja dobio vidilo se da se najviše zarađuje klikom iz velike britanije 0.00250 dok je u americi 0.00100 a u CRO 0.00050
kolko sam ja sa klikovima koje sam ja dobio vidilo se da se najviše zarađuje klikom iz velike britanije 0.00250 dok je u americi 0.00100 a u CRO 0.00050
Neznam, ali u Americi (SAD, Kanada je drugo) je 1000 klikova 4.41$, a VB 3.85$. U Hrvatskoj ćemo vidjet kad stignem na 1000 :)
Neznam, ali u Americi (SAD, Kanada je drugo) je 1000 klikova 4.41$, a VB 3.85$. U Hrvatskoj ćemo vidjet kad stignem na 1000 :)
eh i ja se trudim,taman sam na ravno 100 klikova i imam cijela 4 pennya (),kad uspijem doć do 4$ kupujem premium sharecash za 4 dana i onda ja i ti zarađujemo some serious f*ckin cash,bro
eh i ja se trudim,taman sam na ravno 100 klikova i imam cijela 4 pennya (),kad uspijem doć do 4$ kupujem premium sharecash za 4 dana i onda ja i ti zarađujemo some serious f*ckin cash,bro
Yes bro f*ckin cash
Ja imam 380 klikova i 0.25$? OMG nešto mi tu ne štima
Yes bro f*ckin cash
Ja imam 380 klikova i 0.25$? OMG nešto mi tu ne štima
pomozi mi sa promocijama za video,aj ti napravi grupu na fejsu,da i ti skdaju moje keyove
Hahaha ludi nick tu vec sve sprema, zaradjuje i vrti lovu bez mene
ak hocete, ja vam pomognem...imam ideja za sharecash a i yt acc i sve, napravimo neki video i voila