X-Fi titanium Fatal1ty Windows 7

poruka: 8
|
čitano: 1.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nikako da "upogonim" THX console...
Na orginalnom cd-u ne dolazi (kupljena prije mjesec dana max), na stranici Creative-a naravno da nema, a onaj X-Fi Pack 2.0 od Daniela_K mi nije baš pomogao, s obzirom da se THX console kao instaliralo, ali se ne pokazuje ikonica THX u npr. console launcheru kod entertainment modu... Ima li koga da je riješio navedeni problem i to uz Win 7 64bit? :)

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina

Bok!

ja imam istu, ali champion model (jos ima i onaj 3.5" Front panel). Ugl, deinstalirao sam sve od creative-a, napravio restart i pokrenuo daniel_k 2.0 paket i instalirao sve. nakon ponovnog restarta ima THX konzolu i THX mi pise na controle panelu tj konzoli. probaj tako, trebao bi dobiti THX

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: X-Fi titanium Fatal1ty Windows 7
alengrosevic kaže...

Bok!

ja imam istu, ali champion model (jos ima i onaj 3.5" Front panel). Ugl, deinstalirao sam sve od creative-a, napravio restart i pokrenuo daniel_k 2.0 paket i instalirao sve. nakon ponovnog restarta ima THX konzolu i THX mi pise na controle panelu tj konzoli. probaj tako, trebao bi dobiti THX

Sve sam to i ja napravio, dobio sam THX konzolu, ali mi THX NE piše na control panelu...

15 godina

ne znam onda, meni uredno pise THX na konzoli... Mozda da probas sa novijim driverima, isasli su nedugo, a i neka beta konzola je raspoloziva za download sa creative-ove stranice.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alengrosevic kaže...

ne znam onda, meni uredno pise THX na konzoli... Mozda da probas sa novijim driverima, isasli su nedugo, a i neka beta konzola je raspoloziva za download sa creative-ove stranice.

Imam i najnovije drivere :) Čak i beta konzolu :) Ne znam što da više pokušam, stvarno nemam ideja više...a i bogme mi se ne da svako malo uninstallirat programe/drivere i opet sve to stavljat..

15 godina

imas li ove THX znakove? oznaceno je crveno...

http://img832.imageshack.us/img832/9936/thxg.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 23:10 (alengrosevic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alengrosevic kaže...

imas li ove THX znakove? oznaceno je crveno...

http://img832.imageshack.us/img832/9936/thxg.jpg

Slika sa lijeve strane: da, imam oboje, samo što pored THX (kod upitnika) sa lijeve strane mi još piše Experience THX..

Slika sa desne strane: niti jedno, niti drugo... Napravio sam screenshotove pa pogledaj

17 godina
neaktivan

Nakon 4 dana muke i patnje, čak su jedva i friško instalirani Windowsi pomogli... Nakon xy kreiranih "System Restore-ova" skužio sam da je problem u "Console Launcher-u"!! Tako da sam uspio riješiti problem, tebi kompa hvala na trudu i može lock teme!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice