Wireless kartica za online gaming

poruka: 6
|
čitano: 1.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Dakle imam, 250kn na raspolaganju za kupnju wireless kartice. Sad imam smeće zvano Realtek RTL8168/8111D koje nije u stanju u prostoriji na udaljenosti od 3 metra bez ikakvih prepreka uhvatiti puni signal (fali jedna crtica). Stekao sam dojam da je brzina downloada dosta nekonstantna (pogotovo kad gledam video na youtubeu). Modem koji imam je onaj standardni TComov Thomson ST780iWL. Probao sam igrati Homefront i lag je prevelik pa sam mislio uzeti nešto bolju wireless karticu.

PS aposlutno je nemoguće spojiti komp žično sa modemom jer je komp na drugom kraju sobe a MaxTV reciver i telefon na drugom.

PSS nije bitno je li kartica eksterna ili interna...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Wireless kartica za online gaming

Brat mi ima 3-4 komada novih wireless kartica. Ralink chipset RT3070 , RTL8187L i jedna s Atheros chipsetom ,,, jake su dosta. Ako si u ZG mogli bi isprobat a cijena bi ti bila od 50-100Kn max. 

franc
17 godina
protjeran

Nisam iz ZGa, gledam nešto što ia u Linksa kupit ako je moguće...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ima li neke velike razlike između ove dvi interne kartice, cijena ove druge je duplo veća, da li to opravdava preformansama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Skuplja je PCI priključak, no D-Link je što bi značilo da bi morala biti kalitetnija. Mislim da koristi i bolji čip.

Jeftinija je PCI-Express, što ti je možda bolje za budućnost - zato sam ju i predložio.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice