TerraTec Cinergy 600 TV Radio - sa VHS.a na HDD

poruka: 4
|
čitano: 3.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

pozz BUG.ovci ovak imam pitanje imam hrpu stvari na VHS.u i htio bi to prebaciti na DVD e sad mene zanima kaj mi treba da bi prebacio s jednog na drugi.

VHS player nema s- video ubod,nema ni kamera,nego imaju tri (odnosnao dva su dovoljna zuti(slika) i crveni ili bjeli (zvuk) pa neznam kako se vrsi taj prijenos iz analognog u digitalni na kompu?

ako bi mi neko mogao odgovoriti bio bi mu jako mnogo puno zahvalan!!!!!

dodo sam i sliku kak izgleda tv kartica :)

My box said, Requires Windows 98 or better. So I installed Linux.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 19:44 (moTo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nitko?  Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: TerraTec Cinergy 600 TV Radio - sa VHS.a na HD
moTo kaže...

pozz BUG.ovci ovak imam pitanje imam hrpu stvari na VHS.u i htio bi to prebaciti na DVD e sad mene zanima kaj mi treba da bi prebacio s jednog na drugi.

VHS player nema s- video ubod,nema ni kamera,nego imaju tri (odnosnao dva su dovoljna zuti(slika) i crveni ili bjeli (zvuk) pa neznam kako se vrsi taj prijenos iz analognog u digitalni na kompu?

ako bi mi neko mogao odgovoriti bio bi mu jako mnogo puno zahvalan!!!!!

dodo sam i sliku kak izgleda tv kartica :)

Nisam siguran misliš li na samo povezivanje ili na proces prebacivanja, no evo:

1. Žuti Video out na kameri ili VCR-u poveži na Video in na kartici

2. Crveni i bijeli audio out na kameri ili VCR-u poveži na audio in na kartici (ili, ako je u softveru tako definirano, na audio in na matičnoj ploči - provjeri u uputama i postavkama) - ako se ne varam, iz slike vidim da ti treba prijelaz ili kabel s 2 cincha na jednoj strani i s jednim 3,5 mm stereo utikačem na drugoj strani.

3. Pokreni reprodukciju na kameri ili VCR-u, u softveru kao izvor odaberi Video in (ili Composite in, kako se već zove) i pokreni snimanje.

Alternative su ti spajanje kabelom koji prelazi sa scart priključka (s VCR-a) na cinch (žuti, crveni, bijeli) i, kao lošija varijanta, spajanje RF izlaza VCR-a na antenski ulaz TV kartice (tada trebaš pronaći kanal na kojem VCR 'emitira' i ttaj kanal snimati - i u tom slučaju, zbog jeftinih RF modulatora u tipičnim VHS VCR uređajima, zvuk će ti biti mono).

KaeR
17 godina
neaktivan

tako sam nesto i mislio al reko bolje pitat nego ovak nabadat bzvz i gubit vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice