Tastatura nece da radi u BIOS-u.

poruka: 9
|
čitano: 5.845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Ev vako imam jedan problem pri radu tastatura normalno radi ali kad se komp boota lampice na tastaturi ne svijetle sto povezuje to da ne mogu uci u BIOS a zelio bi neke opcije tamo iskljuciti a ne mogu jer tastatura nece da radi a prije je radila,zna iko rjesenje ?

HVALA UNAPRIJED.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U Biosu treba podesiti da prepozna USB tipkovnicu (USB keyboard). To ne možeš drugačije nego da spojiš PS/2 tipkovnicu i njome upravljaš u biosu.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

da.. u BIOS-u mora biti aktiviran USB legacy support.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

A moze li mi ko reci moze li se na koji drugi nacin aktivirati usb legacy support ? Jbg znam da je stara tema ali potrebno mi je stvarno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tastatura nece da radi u BIOS-u.
loud killer kaže...

A moze li mi ko reci moze li se na koji drugi nacin aktivirati usb legacy support ? Jbg znam da je stara tema ali potrebno mi je stvarno.

Nažalost nema drugog načina za ući u bios, bar ga ja ne znam.

Ja sa svojom isto nisam moga ući, spojio sam staru s PS/2 priključkom, namjestio sve i od onda normalno ulazim u bios

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
16 godina
odjavljen

a koja tastatura? meni (mislim, ne samo meni dosta ih je bilo s tim problemom) roccat valo nikako nije radio u biosu... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
kupi adapter USB u PS/2 i to je najprakticnije rjesenje ako ne zelis prckat po BIOSu.
14 godina
Stvai USB Legcay na ENABLED u BIOSU
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
skank666 kaže...

a koja tastatura? meni (mislim, ne samo meni dosta ih je bilo s tim problemom) roccat valo nikako nije radio u biosu... 

Evo meni radi normalno ta tipkovnica što smo se mijenjali za nju. Samo prvi put nije radilo dok nisam spojio staru i s njom ušo u bios i namjestio sve.

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice