Mijenjam Samsung Galaxy S za iPhone 4 !
Vise info -> http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/razmjena-samsung-galaxy/122582.aspx
Still up ! :D
Mijenjam Samsung Galaxy S za iPhone 4 !
Vise info -> http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/razmjena-samsung-galaxy/122582.aspx
Still up ! :D
pozdrav ekipa
trebao bih za starce digitalni prijamnik, ako netko ima slučajno viška
meni bi trebao prijašnji broj buga (227) bio sam na terenu i nisam ga kupio,,,a bio bi prvi koji sam propustio nakon duuuuuuugo vremena :)
za ponuditi imam vipov mobilni stik,,,dobiven na nagradnoj igri baš u bugu,,,te tipkovnicu - Labtec Illuminated Ultra-Flat Keyboard
hvala
CoolerMaster eXtreme Power Plus 400W - potpuno ispravno, stabilan napon, dajem za svasta.
Primarno trazim: Neki jaci proc od mog sadasnjeg.
Mjenjam ovo kućno kino http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/kucno-kino-sony-str-dg-500-oglas-247014
isključivo za Logitech 5500 zvučnike ako ima zainteresiranih
Hvala
Poklanjam Ubuntu 10.10 CD, jer kako kaže: "Do them a favour, give them this CD."
Također mjenjam 5V1.5A i neki mali ventilator za razno.
Ma poklanjam sve! Dodajem i na popis 1.5m HDMI kabel.
Nudim zadnji puta, ako se nitko ne javi, bacam sve.. Ja platim poštarinu.
Otišlo sve.
Pozdrav svima,
Ako netko ima viška hard diska 2,5 sata za laptop a kapacitet može od 80gb do 250gb.
Ako imate molio bih da mi se javite na PP. Hvala.
EDIT: Dobio sam hdd za laptop. Rješeno!!!
Poklanjam Ubuntu 10.10 CD, jer kako kaže: "Do them a favour, give them this CD."
Također mjenjam 5V1.5A i neki mali ventilator za razno.
Ma poklanjam sve! Dodajem i na popis 1.5m HDMI kabel.
Nudim zadnji puta, ako se nitko ne javi, bacam sve.. Ja platim poštarinu.
Javi mi se na mail iz potpisa da se dog. meni treba HDMI kabl.
Ima li netko USB stick/memoriju/storage device od 1GB, treba mi za isprobavanja svih tih silnih linux distri, ovaj od 8GB što imam je vječito kod nekog...
Mogu ponuditi jedan keks 512 DDR2, poluispravan CRT monitor... možda još nešto nađem!
EDIT:
eto već dogovoreno sa Nocio
imam ja :D ionako mi stoji u ormaru jer koristim vecinom ove od 2gb i 4gb
E sad me sjetio kolega .. :D
Ja bih isto trebao jedan USB stick pa makar od 512mb / 1GB ! Treba mi za prezentacije kad nosim u skolu i takve sitne stvari .. nista veliko :/
Nudim u zamjenu MP3 od 1GB - super stanje, radi odlicno !
Ponude tu ili PP :)
Tražim:
Za:
Moguća i nadoplata.
Tražim neku malu antenicu za tv u sobi, što manja to bolje, javite mi se za razmjenu il ako ne treba dajte mi je, hvala puno.
Ako netko naleti na tu antenu nek se javi, imam dvije one sobne klasične s pojačalom al treba mi ona mala jer mi je tv u sobi na nosaču, ima samo jedna mala polica ispod njega na koju stane samo externi disk..
Aj molim vas da ne kupujem, imam ponešto za razmjenu..
Hvala
Molio bih nekog ako ima itko kabel za spajanje rutera i laptopa (ethernet cabel) dugog 5,10 m
Ima li tko za ponuditi najobičniju lga775 matičnu na kojoj se može clockati, u zamjenu nudim asus ati radeon 3670.
Tražim 20 ili 30gb ATA33/66/100 disk za jedan prastari P233 MMX komp ( moj prvi iz 1996. ). Da puknem XP gore i vrtim Carmageddon u Glide modu na Voodoo2 8mb.
Ima li tko za ponuditi najobičniju lga775 matičnu na kojoj se može clockati, u zamjenu nudim asus ati radeon 3670.
Mislim da ja imam neku staru,ako nađem javim ti na PP.
trebam micro sd karticu class 4 - barem 4 gb... u zamjenu dajem microsd sandisk class 2 i ako treba futrolu i foliju za desire hd...
Jos uvijek trazim...
Pozz,dajem: 1. asus 8600gt 256 MB gddr3
2. creative labs sound blaster audigy SE
3. creative labs sound blaster live 5.1 digital
4. LG 17" crt monitor
5. 256MB ddr1 400 MHz
6. napajanje MS GOLD 400W ATX p4
7.Tmobile web,n walk usb stick -novo na listi-
Trazim u zamjenu neku nvidia GF 9800 ili 8800,gt 240,gt440,gts 250...nije vazan proizvodjac.
Umjesto precrtanih komponenti dodajem na listu Point of view GeForce GT 520 2gb ddr3,kutija,racun.
Znaci jos uvijek u zamjenu trazim neku od navedenih kartica,prednost novijim serijama.
Prodana gt 520,i SB live 5.1 live.Ostale ne precrtane komponente jos su u igri.
Dakle mjenjam ova dva hladnjaka za razno:1:Xilence CPU Cooler "XilentBlade PRO", S.775/AM2+/AM2/939/940/754, 4 Heatpipes (decoupled 92mm PWM fan)star 3mj, garancija,kutija...svi socketi
2: COOLER MASTER HYPER 101, PWM UNIVERZALNI 80MM(samo kopča za amd nemam brikete sa intel)star 2mj,kao novi,kutija
Pozdrav forumasi , evo ako 'ko ima nekih pola metra , ili nesto malo manje HDMI kabela na poklon , bio bi mu vrlo zahvalan .
Moguce i dodavanje u pricu .
LP
Mijenjam Kasens G5000 za neki drugi adapter npr. za Alfa Awus036h ili neki drugi!
Mijenjam Kasens G5000 za neki drugi adapter npr. za Alfa Awus036h ili neki drugi!
Možeš i ovo ispod napomenuti, korisno bi bilo.... link na temu
imam i ja samo mislim da moja nije original AbeDomeNus možeš li postat slike od svoje kartice i ja cu od svoje pa da usporedimo
evo link sa njuskala: http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/kasens-oglas-2144188 ja imam onaj sa za koji pise da je pravi moj nema iza onu naljepnicu za koji neki kazu da je pravi ako ima nemrem sad stavit slike komp mi ne zeli ucutat mobitel.Stavi slike sa neta koji je pravi a koji fake.
Imam nekih problema na svakoj mrezi na koju se spojim brzina neta mi je uvijek 0.50 download a to je jako malo a signal sa mrezama mi je oko 70-80 % i link quality je 70-80%
Trebam adapter DVI to HDMI ako ima netko za pokloniti ili ćemo se već nekako dogovoriti.HVALA L.P
Trazim web n walk stick
Dajem celerona 430 s775,vip vodafone stick
ostalo po dogovoru
Tražim AM2/AM3 stock hladnjak, ako ima netko viška da pokloni, naravno, poštarina na mene!?
Još uvijek tražim, nudim 50 KN sve skupa s poštarinom!?