Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 755.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
14 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
Jakovp kaže...
BloOm3R! kaže...
Jakovp kaže...
BloOm3R! kaže...

Trazim prekidaće na poklon {#}

Kakve?? Možeš bar to napisati kad već žicaš, a dobro su ti rekli, to je sve ispod 10 kn koje potrošiš na gluposti...

I bar napiši prekidaČe kako treba...

Nisam u blizini cipokteke :) i nemogu nikako doc do nje tak da...

Imaju dostavu, kao i još najmanje 5 el dućana u hr.

Trololololo besplatno je slađe {#}

Moj PC  
1 22 hvala 0
15 godina
odjavljen
BloOm3R! je škrtica...
BloOm3R! kaže...

Baš me zanima kolko ćeš prekidača dobiti s ovakvim stavom, a još nisi ni napisao kakvi ti trebaju... {#}

14 godina
BloOm3R! kaže...
Jakovp kaže...
BloOm3R! kaže...
Jakovp kaže...
BloOm3R! kaže...

Kakve?? Možeš bar to napisati kad već žicaš, a dobro su ti rekli, to je sve ispod 10 kn koje potrošiš na gluposti...

Netko je to morao platiti,pa što i ti to neplatiš? Da si jedan od onih koji jedva imaju da sastave si nekakvu S478 konfu onda nema frke,no malo razmisli.. To je sve od mene.

14 godina
kruskar kaže...
BloOm3R! kaže...
Jakovp kaže...
BloOm3R! kaže...
Jakovp kaže...
BloOm3R! kaže...

Netko je to morao platiti,pa što i ti to neplatiš? Da si jedan od onih koji jedva imaju da sastave si nekakvu S478 konfu onda nema frke,no malo razmisli.. To je sve od mene.

Nisam ni ja daleko od toga.{#}

Trebam bilo kakve glavno da rade.

17 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

Ajde prestanite filozofirat!

Potražnja ponuda a ostalo rješavajte preko privatnih poruka, mailova ili telefona!

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493

17 0 hvala 0
17 godina

btw,bilo bi mi savršeno ako ima netko tipa ovakve slušalice (znači da slušam ziku na mp4 playeru,znači bez mikrofona) http://www.njuskalo.hr/slusalice/philips-slusalice-sbchp-400-garancija-2-god-oglas-3631324

U zamjenu dajem joysticke.Sry F1-Ivo što spamam temu,al jednostavno neznam kud ću sa sobom i joysticima :(

0 0 hvala 0
15 godina
galinjo24 kaže...

Ovako imam nekih starih komponenti sve ispravno.. mjenjam za razno:Penitum 4-1.6Ghz(hladnjak orginal intel)

Geforce MX440 64MB

napajanje 300W(mislim da nije veliki šrot)

Hard disk 80gb WD 7200

256mb ddr1

cd prža 50x samsung

Floopy..

bump

My way
15 godina

mijenjam dva ovakva webcama za podlogu,rabljenu razer ili neku slicnu samo da je dosta velika http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14382 vise na PP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mijenjam 3x1BG ddr3 memorije (corsair xms3 1333 MHz platinum sries).  rijeseno

1.Zvucna kartica Creative sound blaster live! 5.1 digital.

2.Zvucna kartica  Creative Labs Sound blaster audigy.

Moze zamjena prvenstveno za wirles opremu,ali ponudite i ostalo pa cemo vidjet.

Poozzz

Graficka kartica ATI radeon x1950pro Xtreme 256MB(nema hladnjak i baca artefakte)-POKLANJAM

(ne saljem postom)

Mijenjam cimera koji hrče za cimericu koja pusi!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:45 (tadic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja i dalje mjenjam ovo kučište za razno, samo sada bez ovog gornjeg venta (ima naprijed i nazad po 1 )

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ddNN1ch kaže...

Dajem Bluetooth slusalicu skoro nekoristenu Sony Ericsson , moze na sve mobitele osim iPhonea.Mjenjam za razno.

Šta podrazumijevaš pod razno? Trebam slušalice pa pitam...

17 godina

Tražim: vanjsku slim (tanku) dvd pržilicu, bitno samo da radi, i neki 2.5" sata disk, također ispravan, potenciometar za više ventova...

U zamjenu nudim: 120mm nzxt ventove (zvijerke i pol), gts250 gainward grafičku bez coolera, CF to IDE karticu (za "homemade ssd", koga zanima što je nek se javi u pp), i još dosta stvari...

Sva pitanja u pp, a ako imate nešto od gore navedenog, javite se čak i ako je u pitanju prodaja...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 17:53 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

U zamjenu nudim: 120mm nzxt ventove (zvijerke i pol), gts250 gainward grafičku bez coolera, CF to IDE karticu (za "homemade ssd", koga zanima što je nek se javi u pp), i još dosta stvari...

imaš ventove za dijelit okolo, a meni nisi spreman poslat što mi duguješ...{#}

Rossvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
15 godina
galinjo24 kaže...

Ovako imam nekih starih komponenti sve ispravno.. mjenjam za razno:Penitum 4-1.6Ghz(hladnjak orginal intel)

Geforce MX440 64MB

napajanje 300W(mislim da nije veliki šrot)

Hard disk 80gb WD 7200

256mb ddr1

cd prža 50x samsung

Floopy..

Dajem sve za neki polovni mob..

My way
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima ko da poklanja PCI express graficku karticu bio bih zahvalan ako ima ko

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mjenjam ovakva dva ventilatora: http://www.notebookparts.com/products/image.php?SECID=&image=http://www.notebookparts.com/images/fullsize/ZF9225ASH_fs.jpg&name=Fan+ZALMAN+fan+for+the+housing+90x90x25mm%2892x92x25%29+3-pin+ZF9225ASH (vjerujte,dosta jako pušu :D)

ili MS bežicnu tipk i miš za USB stick od min. 4gb.

Ili dajem PS2 joystick s usb adapterom i ps1 joystick za usb stick od min 8gb

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 11:35 (BugHacker).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Trazim na poklon neki Amd Athlon procesor za prijatelja koji nije u mogucnosti da kupi komp i mi mu slazemo posto je bolestan i svi prihodi roditelja idu za lijecenje i time bi ga iznenadili i nadam se razveselili.nadan se da ima koja dobra dusla.istotako imam komponenti za u zamjebu.pm me.hvala
Pwnedd

13 0 hvala 0
15 godina

Trazi se Wlan kartica i IBM crna klikusa. 

Trejda se nova Toshiba P1 (bez punjaca i dokumentacije, sve vec prije obasjnjeno da ne ponavljam) za HDD od min 500 GB ili neki 2,5'' od cca 320 GB.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:43 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nudim: 

• Vivax 5.1 zvucnike za subwooferom
  • 2 GB RAM-a za laptop
  • Microsoft Sidewinder X5
  • USB wireless adapter
  • WLAN ruter
  • MicroSD 1 GB 
  • Logitech volan 
  • Battlefield Bad Company 2 za PS3
  • Spire Fourier IV CPU cooler, malo oštećen ali u dobrom stanju
  • možda pronađem još nešto..

Tražim:

• grafičku tipa HD4850, 9800GTX+, GTS250, ništa slabije, jedino jače ponudite {#}..
  • gaming miš, poželjno Logitech G5/G500, G400, Prestigio PMSG1, Razer Deathadder, Steelseries Ikari..
  • neki dobar headset
EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 20:54 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Tražim: vanjsku slim (tanku) dvd pržilicu, bitno samo da radi, i neki 2.5" sata disk, također ispravan, potenciometar za više ventova...

Sva pitanja u pp, a ako imate nešto od gore navedenog, javite se čak i ako je u pitanju prodaja...

bump

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Trazim:

1. AMD Athlon II ili Obicni X2 (moze i neki phenom) _ AM2 da pase na mbo pod moj PC jer se moj sadasnji AMD Athlon 64 X2 5000+ shebao OC-anjem i sad se pregrijava, nestabilan je i znatno oslabljenih perfomansi.

2. Motorola V3 (za moju najdrazu jer jako zeli taj mob)

3. Maticnu plocu za Samsung U600 - imam jednog doma sve radi ali je maticna otisla.

Dajem: Poluispravan Apple iPhone 3G (flat kabel od power buttona je puknut. Kad se to poravi sve ce raditi.)_Pozeljna zamjena zadnje maskice jer je napuknjena - dajem ga za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom

Dajem Asus P5WD2 Premium MBO skupa s procesorom LGA775 P4, 3.2GHz - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom

Dajem PlayStation 2 - poluispravan -> Laser flatkabel je napuknut - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO

Dajem ATi Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom

Dajem AMD Athlon 64 X2 6000+  - Dajem ga jer ne paše na moju matičnu ( ili je neispravan, nisam siguran jer ga nemam gdje probati)

Motorolu V3 primam na poklon ili u zamjenu dajem zelembace ili nesto drugo. (isto vrijedi i za Samsung U600 mbo)

BUMP

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 4:02 (xZero).
17 godina

Tražim univerzalni punjač za laptope (amilo l7300 laptop imam).U zamjenu dajem razno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li tko 19" ili 17" CRT na poklon?

Plaćam poštarinu i cugu {#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Ima li tko 19" ili 17" CRT na poklon?

Plaćam poštarinu i cugu  {#}

Imam 19 :D Samsung neki

Onaj ko želi nešto naučiti-naći će način,ko ne,naci ce izliku.
13 godina
protjeran
ddNN1ch kaže...
Trazim na poklon neki Amd Athlon procesor za prijatelja koji nije u mogucnosti da kupi komp i mi mu slazemo posto je bolestan i svi prihodi roditelja idu za lijecenje i time bi ga iznenadili i nadam se razveselili.nadan se da ima koja dobra dusla.istotako imam komponenti za u zamjebu.pm me.hvala

I dalje trazim :/

Pwnedd
14 godina
ddNN1ch kaže...
ddNN1ch kaže...

Koji Socket?

Ako je 754 možda bih mogao iskopati semprona 3000+ imam ih ja mislim 4-5 komada ispravnih jer sam dobio neke pce na poklon poluispravne pa zato.

13 godina
protjeran
kruskar kaže...
ddNN1ch kaže...
ddNN1ch kaže...

Koji Socket?

Ako je 754 možda bih mogao iskopati semprona 3000+ imam ih ja mislim 4-5 komada ispravnih jer sam dobio neke pce na poklon poluispravne pa zato.

AM2

Pwnedd
14 godina
ddNN1ch kaže...
kruskar kaže...
ddNN1ch kaže...
ddNN1ch kaže...

Koji Socket?

AM2

Šteta ja imam 754,žao mi je onda.

Sretno u nabavljanju.

ł
17 godina
neaktivan
ddNN1ch kaže...

Pošalji mi adresu na pp pa ako iskopam nešto rado ti pošaljem.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice