Provjera da li je hardware polovan?

poruka: 3
|
čitano: 969
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Provjera da li je hardware polovan?

Hmmm...neznam di da stavim ovu temu. Ako je na krivom mjestu molim admina da je stavi tamo gdje pripada.

Ovako...zanima me postoji li ikakva mogučnost provjere da li je novi komp koji je sastavljen u butigi sa djelovima koje si ti odabrao ustvari polovan?

Postoji li kakav software za provjeru koliko je koji dio hardware-a već radio i koliko?

Zanima me to zbog toga šta se zna "desiti" da ti podvale polovne konponente pod nove...naravno ako oni sastave računalo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Provjera da li je hardware polovan?
TiMi79 kaže...

Hmmm...neznam di da stavim ovu temu. Ako je na krivom mjestu molim admina da je stavi tamo gdje pripada.

Ovako...zanima me postoji li ikakva mogučnost provjere da li je novi komp koji je sastavljen u butigi sa djelovima koje si ti odabrao ustvari polovan?

Postoji li kakav software za provjeru koliko je koji dio hardware-a već radio i koliko?

Zanima me to zbog toga šta se zna "desiti" da ti podvale polovne konponente pod nove...naravno ako oni sastave računalo.

Diskovi-HD tune (podataka u satima-h),a za ostalo ćeš teško naći,gledaj jesu li taktovi tvornički,jeli sama komponenta prljava/dirana/ispravna, ima li kutiju/bundle

15 godina
neaktivan
RE: Provjera da li je hardware polovan?
pod009 kaže...

Diskovi-HD tune (podataka u satima-h),a za ostalo ćeš teško naći,gledaj jesu li taktovi tvornički,jeli sama komponenta prljava/dirana/ispravna, ima li kutiju/bundle

Definitivno ti je najbolja vizualna inspekcija, i mislim da bi mogao za dio komponenata jedino vidjeti datum proizvodnje, ali to ti baš ne može reći puno jer je moguće da stoji u skladištu dugo itd.

Ako te to toliko brine, fino kupiš po komponentama pa sam sastaviš, ako znaš složit komp. Uostalom, ako dobro radi, nije neka razlika je li korištena mjesec-dva ili potpuno nova komponenta, imaš ionako garanciju ako nešto crkne.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice