Problem sa przenjem

poruka: 10
|
čitano: 3.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa przenjem

Ovako minjao san vec 2 przilice i uvik je isti problem ... pokusavam sprziti Xbox360 igru na dual layer disk prije je sve radilo no onda mi je przilica stara ciknila i uzeo sam novu ona nije radila i onda san je zamjenio sad ni ova ne radi :S ... evo snimio san sliku sa problemom tako da mozda znate do cega je i jeli mozda treba reinstal windowsa ili nesto ?

[IMG]http://i28.tinypic.com/2cxg9wn.jpg[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 21:44 (vezer).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Problem sa przenjem

Zasticeni CD/DVD , ili blu ray..nisam siguran za blu ray...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem sa przenjem
netko,netkovic kaže...

xbox nema blueray........probaj koristit neki drugi alat koji ce moc maknut zastitu

:D be happy i da treba delat
15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
netko,netkovic kaže...

xbox nema blueray........probaj koristit neki drugi alat koji ce moc maknut zastitu

Ispricavam se, zato sam se i dvoumio..

15 godina
protjeran
Problem sa przenjem

I makni taj genuie cim prije ako nemas original windowse, jer te to moze zezat...on te vjerojatno zeza, jer kolko vidim da nemas oriđiđi...Evo slikasa time sto te zeza...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 21:57 (netko,netkovic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa przenjem

kako se makne nikako ga nemogu maknit i o kakvoj zastiti pricate nema nikakvu zastitu prije san przio sve ok :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vezer kaže...

kako se makne nikako ga nemogu maknit i o kakvoj zastiti pricate nema nikakvu zastitu prije san przio sve ok :S

to ti je ako imaš piratske windoze ili ako imaš kupljene ali nisi aktiviro ili tako nešto...ako imaš original to ti nije problem samo upiši code ili šta već...ako nemaš, ni onda ti nemora bit problem ali o tome nećeš pomoć dobit ovdje na forumu...bar se za to zalažu moderatori

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
Problem sa przenjem

thx na pomoci reinstalira san windowse i sada sve radi ^^

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa przenjem

evo ovo me muči već dosta vremena, DVD snimač je star tek 2 i pol mjeseca tako da mislim da nije pokvaren...svaki put kad idem pržit počne snimat i nakon par sekuni pojavi se ova slika i DVD postane neupotrebljiv

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 8:42 (crazy_luđak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa przenjem

meni se dešava da prženje jednostavno stane a ništa ne piše......počelo mi se dešavat čim sam instaliro kaspersky 2010....jel možda do toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice