Preklopni mobitel Motorola V9

poruka: 9
|
čitano: 3.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Gdje ima za kupit motorola V9 u HR?

Murphy's Law of Combat Professional soldiers are predictable; but the world is full of dangerous amateurs.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Preklopni mobitel Motorola V9
Overlord001 kaže...

nekako mi se cini da se nakon 4 godine i ne prodaje vise.. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Prodaje se po stranim zemljama, al ne i kod nas (guglo) osim oglasi za rabljeni,zanima me dla znaš nekog tko je kupio ovdje i po kojoj cjeni

Murphy's Law of Combat Professional soldiers are predictable; but the world is full of dangerous amateurs.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Overlord001 kaže...

Prodaje se po stranim zemljama; al ne i kod nas(guglo)osim oglasi za rabljeni,zanima me dal znaš nekog tko je kupio ovdje i po kojoj cijeni?

16 godina
neaktivan
Overlord001 kaže...
Mitsuoka kaže...
Overlord001 kaže...

Prodaje se po stranim zemljama; al ne i kod nas(guglo)osim oglasi za rabljeni,zanima me dal znaš nekog tko je kupio ovdje i po kojoj cijeni?

pa znam, nekoliko mojih prijatelja i poznanika ga je imalo, ali to je bilo prije 4 godine...  ako moze stranica gdje si ga vidio da se prodaje vani... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 23:12 (Mitsuoka).
15 godina

imam ti ja jednu ali je sva pokidana. mislim bateirja je ok ekran i tako nesto veza od tipkovnice je pokidana i mislim do ekrana. ali nisam siguran frend je iso otvarat koji nije znao pa je pokido sve veze. -.-

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Overlord001 kaže...
Mitsuoka kaže...
Overlord001 kaže...

pa znam, nekoliko mojih prijatelja i poznanika ga je imalo, ali to je bilo prije 4 godine...  ako moze stranica gdje si ga vidio da se prodaje vani... 

http://www.welectronics.com/gsm/Motorola/Motorola_V9-RAZR2-GRAPHITE-BLACK.HTML 

http://www.plemix.com/phone-motorola-v9-phone

ima još tih stranica al se više ne sječam

16 godina
neaktivan

ufff previse para.. radije uzmi neki smartphone za te pare.

17 godina
neaktivan

Od preklopnih Motorola trenutno se u Hrvatskoj može nabaviti Motorola Gleam. U Simpa paketu dođe 600 kuna, a po oglasnicima 750 do 800 kuna.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice