Pa evo, tko hoće neka izvoli, i napiše i opiše svoj najdraži komad tehnike.
Trenutno moj najdraži komad tehnike je moj mobitel, Nokia N97, jer naravno pomoću nje provodim vie od pola vremena na BOL-u i njegovu forumu, te mi služi kao glazbeni svirač, mada bi volio neki posebni glazeni svirać (razišljam o iPod Classicu jer je po meni najkorisniji u dotičnoj kategoriji )
Najdraži komad tehnike
- poruka: 40
- |
- čitano: 11.291
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
moj najdrazi komad tehnike.... hm.... velik je i sluzi me izvrsno, svi ga vole. uvijek je lijep cist i mirisljav.... moja cura ga posebno voli, kaze da joj bas lijepo lezi u ruci i da moze da bi ga ponijela da ga pokaze prijateljicama. ja joj kazem : "slobodno" ali ona nece. kaze da bi joj prijateljice pukle od ljubomore i da bi htjele radit s njim svaki dan po par sati... a i meni je prirastao srcu. bas ga volim...
....
svoj mis mambu
moj najdrazi komad tehnike.... hm.... velik je i sluzi me izvrsno, svi ga vole. uvijek je lijep cist i mirisljav.... moja cura ga posebno voli, kaze da joj bas lijepo lezi u ruci i da moze da bi ga ponijela da ga pokaze prijateljicama. ja joj kazem : "slobodno" ali ona nece. kaze da bi joj prijateljice pukle od ljubomore i da bi htjele radit s njim svaki dan po par sati... a i meni je prirastao srcu. bas ga volim...
....
svoj mis mambu
Care!! ovo ide u arhivu hahah
Miš stalno ga držim.
....
svoj mis mambu
Care!! ovo ide u arhivu hahah
Svakako. :D
Moj najdraži komad opreme je moj aspire 5741G na kojem mi je mail, net, bug :D, kontakti... ma sve... čuvam ga i pazim k'o oko u glavi :P
sad trenutno moje plantronics 377 gaming slusalice
odlicne su mi,imam ih na glavi bez obzira slusam nes ili ne,jednostavno mi pase kad ih imam na glavi :D
moje hi-fi komponente,od njih mi je najdraže yamaha pojačalo
Definitivno volanček Logitech G25.
Meni je najdraži Nytro Box NB- 4001 T USB, verzija sa loopom, jer je on najjeftinij komad tehnike u mojoj sobi, pa da se ne osjeća manje vrijednim
Moj samsung corby...................
Zar nema vec ovakva tema?
Ako cemo u tom stilu.
Uvijek su mi gore, miluju me po glavi, volim da ih ljubim, pogadjate -blizanke? Da.
Veoma su stidne, pa su uvijek rumene, vole da se ljube, cesto me griju jer se obicno od njihova rada ugrijem. Govore mi naljepse stvari i spojene su na moj najdrazi izlaz.
Steelseries Siberia Red sa Sound Blaster-om.
890GX Ex3... Prva ploča koja me oduševila nakon AX78...
Hm... PlayStation 3
Play Station 3, Logitech G35 i naravno neponovljivi - MX 518

Moj TV (tj. naš obiteljski xD): LG 42LE5500
....
svoj mis mambu
CAREEE!!!!
Šta si kupio dva primjerka da u jednu samo gledaš i da se diviš?
Hm... aj pokusat cu i ja u stilu zagonetke
Na njoj se klizim, ona se trosi s vremena na vrijeme, stalno mi je ruka na njoj...
To je moja sweex metalna podloga za mis :D

skank
Trenutno plasma Panasonic TX-P42U20E na kojoj je čisti užitak gledati HD filmove.
Slika je vrhunska, fullHD avatar je čista perverzija, to stvarno triba doživit.
Definitivno LLoyd's gramofon kojeg je stari kupio '77 u Amerikas.
Moj novi HTC hero
Šta si kupio dva primjerka da u jednu samo gledaš i da se diviš?
Nego, para na bacanje... A di si bas mene pronasel u tolko forumasa... :/