Imam microSD karticu od 4 gb, i trebao bi mi adapter da ju mogu staviti u miniSD utor. Možete li mi reći gdje u zagrebu mogu kupiti takav adapter?
Mini SD adapter
- poruka: 14
- |
- čitano: 6.236
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tesko da ga mozes nabavit posebno. Meni je trebao adapter sa microSD na SD i kupio sam najjeftiniju karticu i dobio sa njom.
Tesko da ga mozes nabavit posebno. Meni je trebao adapter sa microSD na SD i kupio sam najjeftiniju karticu i dobio sa njom.
O tome sam već razmišljo, ali sam prije toga htio pitat jel netko možda zna gdje mogu kupiti samo adapter.
Može li mi netko reći u os gdje ima odvojeno adapter za kupiti da ide s Micro SD na Mini SD? imam ovaj stari adapter no samo što se nije raspao onaj dio gdje su konektori ona plastika puknula i sada bez nje radi jedva sam uspio pokrenuti memorijsku
imam ja adapter i nije mi potreban ako hoces mogu ti ga poslat
samo reci di i saljem ti adapter i to novi
ma nabavi si usb citac kartica ,oni redovno mogu ocitavati vise vrsta ,i micro sd i m2 i sd .... mislim,ukoliko je problem da se cita ta kartica na kompu... a pretpostavljam da je tako jer i ja imam taj interni citac i treba mi adapter za te male kartice ,doduse imam ih ali imam i taj usb citac za svaki slucaj i ako moram negdje dalje ukopcat karticu a da nema interni citac ..
samo reci di i saljem ti adapter i to novi
Kralju vidis li kad je napisan post? Skoro godinu dana proslo.
ma nabavi si usb citac kartica ,oni redovno mogu ocitavati vise vrsta ,i micro sd i m2 i sd .... mislim,ukoliko je problem da se cita ta kartica na kompu... a pretpostavljam da je tako jer i ja imam taj interni citac i treba mi adapter za te male kartice ,doduse imam ih ali imam i taj usb citac za svaki slucaj i ako moram negdje dalje ukopcat karticu a da nema interni citac ..
Koliko ja znam nijedan citac ne moze mini sd procitati, iz razloga sto je premala, zato treba nastavak.
Koliko ja znam nijedan citac ne moze mini sd procitati, iz razloga sto je premala, zato treba nastavak.
jbg, ocito postoji, aj bar sam nesto naucio. Jel to posebno kupovano? jer kod ovih klasnicnih ne moze.
jbg, ocito postoji, aj bar sam nesto naucio. Jel to posebno kupovano? jer kod ovih klasnicnih ne moze.
Ima čak na sebi utor za sim karticu. Pomoću priloženog softwarea napraviš backup kontakata:)
Ima čak na sebi utor za sim karticu. Pomoću priloženog softwarea napraviš backup kontakata:)
Uzeo na ebayu http://cgi.ebay.com/USB-2-0-Hi-Speed-SIM-SDHC-SD-Memory-Card-Reader-Writer-/150462746673?cmd=ViewItem&pt=SIM_Cards&hash=item2308475031
Kupljeno! :D
Samo sto sam nasao jeftinije, ako nekoga zanima: