Sad je to prava stvar. Hvala dečki.
I oprostite ako sam gnjavež ali te audio stvari mi baš ne idu. Sve što ja znam se svodi na impedanciju, snagu i otpor zvučnika.
ajde ajde , znamo mi da si ti njubara :P
I oprostite ako sam gnjavež ali te audio stvari mi baš ne idu. Sve što ja znam se svodi na impedanciju, snagu i otpor zvučnika.
ajde ajde , znamo mi da si ti njubara :P
bolje da pitaš nego da petljaš bezveze pa da shebeš nešto (općenito govorim) :)
Ček-fakat nema? Pa koji će mi onda k..... 5.1 sustav? To sam baš i za mjuzu i stavio.
I ja sam kupio Logitech X-530 za partijanje, ali znam da pjesme nemaju 5.1. Frend je testirao zvučnike sa albumom Metallice koji su napravili za 5.1 ozvučenje, ali ne znam kako se album zove jer ga nisam pitao. Ev' slika kako sam ih ja spojio:
Ček-fakat nema? Pa koji će mi onda k..... 5.1 sustav? To sam baš i za mjuzu i stavio.
I ja sam kupio Logitech X-530 za partijanje, ali znam da pjesme nemaju 5.1. Frend je testirao zvučnike sa albumom Metallice koji su napravili za 5.1 ozvučenje, ali ne znam kako se album zove jer ga nisam pitao. Ev' slika kako sam ih ja spojio:
zanimljivo, ali to ne daje surround
zanimljivo, ali to ne daje surround
Slažem se, ali lijepo je vidjeti da imam 5.1, a i koristim ih za gledanje HD 720p filmova. A čuj za partijanje mi je odlično, u petak je bio after-party kod mene doma (starci na vikendici) i fino zakrasili od pola 3 do pola 7 i o'šli otvoriti birtiju jer frend tamo radi i naravno popili smo 2 piva onak' za dobro jutro.
Slažem se, ali lijepo je vidjeti da imam 5.1, a i koristim ih za gledanje HD 720p filmova.
Što ti vrijedi kada zvuči kao da je 2.1
Što ti vrijedi kada zvuči kao da je 2.1
Više RMS-a naspram 2.1 zvučnika. Ma znam ja za šta sam ih kupio i meni su odlični ^_^
uvijek se moze nadogradit na 5.1 s vanjskom zvucnom vec od 150kn
(pretpostavljam da je laptop na slici)
uvijek se moze nadogradit na 5.1 s vanjskom zvucnom vec od 150kn
(pretpostavljam da je laptop na slici)
Da, moram kupiti USB 5.1 zvučnu. Ovo "riješenje" je samo privremeno.