HW tipka za nogu

poruka: 5
|
čitano: 1.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HW tipka za nogu

Prije koju godinu ili dvije sam na velesajmu u Zagrebu vidio HW tipku kojom se može SW upravljati i dodjeliti joj neki interapt ili nešto slično kako bi imala istu funkciju kao neka tipka na tipkovnici.

Želim pomoću noge pokretati i puzirati audio i/ili video koji sam učitao.

Zna li netko za takvo rješenje?

Kruno

0 0 hvala 0
13 godina
Re: HW tipka za nogu
Možda nije idealno situaciji u kojoj se nalazis; ali ti moze biti smjernica da nadjes sto trazis :)

http://dx.com/p/privacy-usb-boss-panic-button-launches-a-legit-spreadsheet-23789?item=2
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
neaktivan

Je, u pravu si, nije idealno jer mi, pod uvjetom da radi ono što želim, treba i ANTI-panic button! A od tuda do sviranja orgulja nogama je samo jedan ili dva koraka! :-)

13 godina

Prilično jednostavno, kupis i instaliras dva? :) i sve to ispod 100 kn! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
neaktivan
PoslovneBaze kaže...

Prije koju godinu ili dvije sam na velesajmu u Zagrebu vidio HW tipku kojom se može SW upravljati i dodjeliti joj neki interapt ili nešto slično kako bi imala istu funkciju kao neka tipka na tipkovnici.

Želim pomoću noge pokretati i puzirati audio i/ili video koji sam učitao.

Zna li netko za takvo rješenje?

Kruno

ako sam te dobro razumio... mislim da bi tebi ovo odgovaralo... http://www.scythe-usa.com/product/input/008/usbfootswitch_detail.html 

imam ovaj triple i radi kako je navedeno...prije par godina sam ga uze mislim u linksu al neznam dali danas ima kod nas za kupit...

pzd

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice